Да бидат open minded искрени колку толку и да не трачарат зш ме вади од такт нештото - кој со кој шо бил шо праел
Зарем ова што го кажа не е избор на критериум? Да се биди човек во душа е криетериумот според ти ги бираш пријателите, доколку не ти е јасноНемам.
Бито ми е да биди човек. Внатре во душата, а не само физички да изгледа како човек
хаха критериум рече. Па ај кажи ми ти мислиш дека ако одвнатре не е човек дека ќе биде човек? Ако ти човечноста ја сметаш за критериум тогаш вистинските критериуми според тебе не знам како би ги нареколЗарем ова што го кажа не е избор на критериум? Да се биди човек во душа е криетериумот според ти ги бираш пријателите, доколку не ти е јасно
Според мене темата е пред се провокација за свесност.,
хаха критериум рече. Па ај кажи ми ти мислиш дека ако одвнатре не е човек дека ќе биде човек? Ако ти човечноста ја сметаш за критериум тогаш вистинските критериуми според тебе не знам како би ги нарекол
Од каде сега пак семејството....се спобрка...како шо пиша Ти мислиш. Значи имаш различно мислење така да ете искажи си гоСпоред мене темата е пред се провокација за свесност.
Јас мислам дека човек семејството не може да го избере, ама пријателите дефинитивно ги бира според неговите преференции, се со цел да се чувствува комотно во нивно друштво, и преку нив да функционира во општеството и животот...
Епа семејството не можеш да си го одбереш камо среќа да можев да бирам. За татко ќе го одберев Марлон Брандо, и така ќе си имав свој остров
А другарите ги бирам по разни критериуми. Значи се дружам со тие со кои бирам да се дружам.
Што не ти е јасно, ич не ми е јасно и помалку ми е гајле