Дали имате критериум според кој ги бирате другарите?

incule

Староседелец
5 јануари 2015
739
127
1,053
26
Да имам,не дружам дигнати и жмизли и да сака дискотеки
 

İncognito

Староседелец
31 август 2013
2,517
3,790
1,153
Немам, во последно време не се дружам со никого, некако убаво ми е друштвото со самиот себе:unsure
 
Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
973
1,133
Да имам,не дружам дигнати и жмизли и да сака дискотеки

Хахаха, па нормално дека не те пуштаат да влезеш во дискотека или друга е причината ?
Инаку немам критериум. Сите пријателства ми се над 10 години. Со најверната другарка се дружиме 18 години.
:zelen(star)
 

incule

Староседелец
5 јануари 2015
739
127
1,053
26
Хахаха, па нормално дека не те пуштаат да влезеш во дискотека или друга е причината ?
Инаку немам критериум. Сите пријателства ми се над 10 години. Со најверната другарка се дружиме 18 години.
:zelen(star)
Ме пуштаат зашто да не ме пуштаат