Статус
Затворена за нови мислења.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Се повеќе и почесто се отвараат теми за натпреварот во фотографија со што просторот во нови теми се исполнува само со нив и се губи прегледноста на другите нови теми кои поретко се отвараат.
Поради тоа оваа тема ќе ни служи за собирање на резултатите од гласањето по завршувањето на официјалното гласање за натпреварот.
 
Последна промена:
Статус
Затворена за нови мислења.