Вицови

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
*М'жов пак в’кревет се посрамотил и нормално ја прашвит жена му:
Ти мор со шо ми ги периш гаштиве?
И женава му викат со ариел!
А друго шо редиш внатре?
Ам се знајт и омекшивач!
Од утре, имат, Штирак да редиш!!! :)))

*Мујо и вика на Фата:
- Фато, ако ја решиш загаткава ќе падне секс. Значи, што е тоа има четри нозе, опашка, мјаука и пие млеко.
- Крокодил, вика Фата.
- Аааа, Фато, што змија си тии, секогаш погодуваш!

Maks

Староседелец
Се возеле машинец, електроничар и програмер во фиќо и тоа нормално се расипало.
Машинецот: Сигурно е ламелата.
Електроничарот: Ма не, 100 посто е алансерот.
Програмерот: А, да излеземе и повторно да влеземе, можеби ќе проработи!

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
Инсектите играле кошарка против лавот, жирафата, лисицата, волкот и мечката. Инсектите како бавни и ситни не постигнале ниту еден поен, а големите животни, особено жирафата, само ги прескокнувале и го полнеле кошот на инсектите. На полувреме резултатот бил 80-0. Во второто полувреме во игра кај инсектите влегла стоногалката. Таа успеала целосно да ја сврти играта со кошеви што ги давала качувајќи се со своите силни нозе на главата од жирафата. Натпреварот завршил со победа на инсектите. Додека славеле, тренерот ја прашал стоногалката:
- Ти одлично играш, но што правеше цело прво полувреме?
- Ги врзував патиките – одговорила стоногалката. :D

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Починал некој човек и чекајќи ред кај Свети Петар, забележал многу ѕидни часовници во ходникот. Кога дошол на ред го прашува Св.Петар:
- А бе, што оволку часовници?
- Е па според брзината на вртењето на казалките, гледам колку се краде во секоја земја.
- А Македонија не ја гледам?
- Е, часовникот за Македонија сум го ставил во спална, ми служи како вентилатор!

Boyka

Истакнат Член
14 февруари 2012
258
735
93
Skopje
го прашале некој циган абе баци си имал секс со медицинска сестра,а овој со медицинска не али со обична да :)))

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and Hexasto

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дошол некој странец ловџија во Македонија. И отишол близу некое планинско село да лови. И видел една птица, бам пушката и ја утепал. Го пратил кучето, ама почнало да лае и отишол да види што е работава. Коа видел, птицава паднала у еден двор и се мислел сеа дали да ја земе или не. И излегол селанецот од куќата и почнале да се расправаат чија е птицата. И овој странецов предложил да си маваат боксови и оној кој ќе издржи повеќе ќе ја земе птицата и селанецов се согласил. Странецов, џентлмен, му рекол на селанецов прв да мава и селанецов му акнал еден бокс и овој странецов се купчосал. И станува после со скршен нос, се спрема да го акне и селанецов му вика: „Абе не, земи си ја птицата и така беше твоја“

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and 4FUN