Вицови

Maks

Староседелец
-Душо, многу те сакам!
- Зошто ова не ми го кажа порано?
- Од кај да знам дека ќе добиеш лото...
_________________________________________________________________________________
Маж и жена имаат брачна криза и одат кај брачен советник.
Советникот:
- Госпоѓо, вие почнете прва.
Жената:
- Тој мене воопшто не ме сака, не ме приметува, како да сум фотелја во куќата, и оние работи не ги прави! Како да сум сама жена, како да не сум во брак!
Станува брачниот советник, ја грабнува жената и ги соблекува гаќите и бам, бам, бам. Мажот гледа од страна. Завршува советникот, ги закопчува панталоните и вели:
- Гледаш ли, вака треба да правиш по три пати во неделата.
Мажот размислува и вели:
- Јас можам да ти ја доведам понеделник и среда, ама петок играм фудбал.
________________________________________________________________________________
Во авион патувале Грк, Американец и Македонец.
Одеднаш се појавил ѓавол и започнал да го сече крилото на авионот.
Гркот му рекол дека ќе му даде 100.000 евра само да престане да го сече, но ѓаволот продолжил да сече.
Американецот му рекол дека ќе му даде 500.000 долари само да престане да сече, но тој продолжил.
Македонецот се насмеал и рекол:
- Ќе ти дадам 100 денари, само продолжи да сечеш.
Ѓаволот се изнервирал и рекол:
- Ти луд ли си бе? За 100 денари да се отепам!

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie and The Tramp

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Рамос го изеде вечерва... еве една збирка дос ега :D

НАСА соопшти дека топката од пеналот на Рамос ќе слета ноќва околу 2 часот во близината на Кокино..

Ако вечерва видите ѕвезда што паѓа, не си замислувајте желба. Тоа е само топката што ја шутна Серхио Рамос.

Жил Верн - 20 илјади милји под морето (1870)
Рамос - 20 илјади милји над земјата (2012)

НАСА потврди, топката на Серхио Рамос ќе слета на Марс за 17 часа.

Ако вечерва видите ѕвезда што паѓа, не си замислувајте желба. Тоа е само топката што ја шутна Серхио Рамос...

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Маж оди во продавница за мозоци. Разгледувајќи, забележал дека женските мозоци се поевтини од машките. Кога го прашал продавачот зошто е тоа така, овој му одговорил:
– Затоа што тие се употребувани.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Blondie

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Маж оди во продавница за мозоци. Разгледувајќи, забележал дека женските мозоци се поевтини од машките. Кога го прашал продавачот зошто е тоа така, овој му одговорил:
ej moze lokacija na prodavnicu molim te : )

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...

• Ми се допаѓа
Реакции: Јована

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
Млад брачен пар веќе немал од што да живее, па жената се одлучила на проституција. После првата ноќ се вратила дома со 102 евра.
Мажот: Па не е лошо за прв пат, но која будала ти дала 2 евра?
Жената: Е па, две по две се собраа.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Вози се плавуша по пате Шчип – Велес и гледа фоф Овче Поле друга плавуша фоф една нива качила се фоф чамец и весла ле весла. Застанува, отвара џамо и зафата да се дере:
-А мари ти улава ле си? Заради тебе свето че измислуваа вицове за нас. Дека се е видело фоф нива да се весла. Туку имаш к’смет шо незнам да пливам иначе че доех и че те удавех!

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
‎- Што прават во СССР со близнаците?
- Едниот го праќаат во космосот, а другиот го покажуваат дека се вратил.