Абе не зезај, како може ич месо да не се јадело. Баш сакам да ми каже од што и се состои ручекот.Ете видиш, може да се живее. Можеби ти не можеш, ама некој може.
Не ги разбирам вегетаријанците ич, месо што е потребно да се внесува тие не го сакаат.
Абе не зезај, како може ич месо да не се јадело. Баш сакам да ми каже од што и се состои ручекот.Ете видиш, може да се живее. Можеби ти не можеш, ама некој може.
Си живеам без месо и најубаво ми е .А што ако јадеш месо? Нема ништо да ти е туку баш подобро ќе се чуствуваш. Без месо не се живее.
)) Не знам за другите и не ме интересира.
) Ако ти не можеш без месо, друг може. Не сме сите исти , не живееме сите исто
Поз. До тука би коментирала, со ова
Што јадеш за ручек?Си живеам без месо и најубаво ми е .)) Не знам за другите и не ме интересира.
) Ако ти не можеш без месо, друг може. Не сме сите исти , не живееме сите исто
Поз. До тука би коментирала, со ова
![]()
Што јадеш за ручек?
Не јадам секој ден месо ама сепак јадам. Знам дека постојат, значи штом така, не ни треба месо, од овошје, житарици, млечни производи може да се живее.Еј па ти демек ти со секој ручек јадеш и месо. Најпросто кажано, се останато што е храна. Зеленчук, овошје, житарици, млечни производи, паста... свашта што може да се искомбинира. Ако ептен мислиш дека не постојат милион веге оброци, прогуглај.
Саламата што е?имајки ајвар,пржени компири,салами,кашкавали ја месо ли ке јадам ..
месо ,пресно млеко и пржени јајца не поднесувам![]()
Најголемата заблуда на која и робува човештвото е тоа дека без месо не се живее. Веке некое време се спремам да отворам посебна тема за тоа, каде би ви образложила подетално...А што ако јадеш месо? Нема ништо да ти е туку баш подобро ќе се чуствуваш. Без месо не се живее.