Вашето незаборавно пијанство

Thrashbt

Староседелец
6 октомври 2012
233
86
1,038
31
Битола
Пијанство што никогаш нема да го заборавам се случи летово на одмор во Охрид со друштво. Последна вечер ни беше, па решивме да пиеме. Се супер. Си зедовме гитара, пијачки и отидовме Сараиште. Се испијанивме шо се испијанивме, заминавме накај дома, по пат си пеевме и јас од една песна директно почнував да пеам друга :D, во лифтот паднав, па другите што беа потрезни трпеа маки за да ме кренат на нозе :rofl.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Записмо се куде мене ракииче златно пред искачање, знам дека исписмо пуно пуно највише : )
Искочисмо , сфе беше набрзинку лудо и сс мноо смеање
Знам гужва ми сметаше у кафиќ, искочи, немога да издржу ке паднеше у овер, викам ке си иду дома, боље за мене
Али немога да га најду излаз на плоштад, да бе, да не моеш да искочиш од плоштад, врту се у крук како покфарен рингишпил
Иду некако дома, поијма неам како
Буду се скроз гол, исушен камен, уста бело прање ми фатиле, мирише соба на комиње, корниз ми беше бутнат, земјотрес бе брат
Чаршија ми беше пет минута, спремање губење и спање, ниишштоо не се сеќам, завеза пред очи, извади се од багламе

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ех не знам пред колку време беше...Не бев пијана де ама од една чаша вино на екс ме фати и бев со цело друштво
кај мојот прв дечко.Во неговиот град.
И не знам што се случи,излегов од кафичот,бев налутена на него и си седнав покрај реката,и си почнав да плачам.
Упс...дојде другарка ми Ирена,потоа уште една друга другарка и дечко и.
Дечко и му беше мн добар другар и му велам.Јас многу го сакам другар ти:DТој да му кажам?ама знае дека го сакаш и тој те сака тебе.Јас уште толку си заплачав.Си велам Ах што ми направи да те сакам толку многу (facepalm)А беше идиот кретен будала(напиши др збор) и седна дечкото на другарката до мене и ми вели не се грижи се ке се среди.Го погледнав во лице и му удрив шамар.Бегај да не те гледам.Тој:Ама што ти реков,а јас абе бегај да не те гледам тој пак океј ке си одам Му велам оди си веке еднаш... :D
После со денови му се извинував.Кутриот тој.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Lovely*-*

Староседелец
27 мај 2012
230
164
1,043
34
Ohrid
kimmyqueen98.tumblr.com
Бевме со моите другари во една дискотека и пиевме вотики.... мене ме факат од 3 вотики и ми се врти цело време јас испив 5 (можит и појке). Само јас пеев ко ненормална, играв и сите ме гледаа. По некое време ме зедоа надвор и си отидовме. Застанавме во паркот и јас почнав да пеам да казвам глупости. И ми викаат кој го сакаш сеа ај кажи и јас ги казвам најодвратните деца (не е битно кој) и сите ми се смееа, после ме прашуваа со кого се измува.... Потоа тргнавме да си одиме накај дома и ме попраќаа. Јас трчав на семафори на црвено ќе ме изгазеа коли .... иначе најако беше:zelen

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Незнам бе што има толку незаборавно во тоа да се начукаш ко стока.Утредента те боли глава,глумиш лудило дека имаш дупка во меморијата и раскажуваш колку јако си поминал(тоа што памтиш де).Немам такви пијанства јас.
Или не сум во мода или можеби оти не пијам чаша вино на екс :rolleyes: (facepalm) .
Ај ќе пробам па пак ќе пишам на темава.

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Секоја година на овој датум 27.08 мие незаборавно пијанство :D
a покрај него за Нова Година, на некои слави, луди журки и на одмор в лето како и на еден роденден никогаш нема да заборам :)