Рум,кај девојка ми на роденден,со другарче,слушајќи метал со пиратски теми и локајќи без осет. Земавме онакви средни шишенца,пола литро,моето го испив,другарчево се откажа,го допив и неговото,па на крај допивав од сите останати,језда беа мешани со кока кола,и кога станав... си седнав пак. После некое време толку ме удри у глава,што се ролав по земја,спиев и повраќав на секои 15 минути и незнаев како си дојдов дома. Најлошото беше што за трезнење ме остаија со еден другар шо осет нема,наместо да ме стисне малку по стомак он ме згмечи толку силно што добро е што јетрата у стомак ми остана. Храбар дека ќе седнам бар малку на пц и ќе успеам да разгледам нешто,дојдов до компјутерот,длабоко аналитички го загледав,сфатив дека не можам ни да гледам добро,го изгасив и си легнав. По навика до кревет мора да имам сок,а ко за беља имав Кока Кола,па уште толку се истурив од повраќање. Наредниот ден главата не си ја осеќав од болка,а желудникот ми се превртуваше толку многу што цел ден само вода пиев. А,и битно сите ги убедив дека девојка ми ќе ја земам за жена,језда претходно ја отерав у пизду матер пошто пробуеше да ми се качи на ушка додека бев у стадиум на еволуција.