Битолски кафулиња

Кој битолски кафич е најдобар ?


  • Total voters
    25

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
широк е там сокак : ) за да се разминуеф големи гзиња : )
 
  • Like
Реакции: Alley3112

Wild.One

Истакнат Член
17 јуни 2012
197
147
343
Wonderland
Сум била во многу кафулиња, а ни едно не памтам како се вика. Од септември сите ке ги научам, стаж ке набивам на широк сокак :wavespin