Битолски кафулиња

Кој битолски кафич е најдобар ?


  • Total voters
    25

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,635
5,810
1,153
27
Western Sky, Land of Oz.
Не сакам никого да навредам, ама Битола ми е најгрд град :)
Те почитувам но коментарот не е на место. Неколку пати имам напопменето дека одамна се измрдаа границите на форумов од мотото - Дека е за ширење позитивна енергија. Ако така сметаш тоа е твое мислење, лично и субјективно. Темата е за сосема друго отворена.
 

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
430
886
1,103
Сум бил во данте, милениум, едно подолу од данте и од спротивната страна не му знам име и кај Оризот во Xард Рок ... секаде е супер ако си со супер друштво :D

Пс иначе шемата по широксокак столчината што ви се наместени како клупи околу модна писта ви е тиња во секој случај... бегам внатре иако надвор е може +40...
 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
Бија сам едн пут, е хееееееееееее мноо одамна. пубертет ваљда : ) не га памту место ни што сам пија тк
ск би пија пиво... а ви ? : ) hh
 

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,621
1,123
Портал доле карши верото, клубон расчекор, кафичи Папаз ми се сфиѓа и Игучи исто така :sreken