A вистина ли е дека на Широк Сокак кафулињата се наредени како масите на жирито од модните писти? Дека луѓето кафето го пијат со зјапање во луѓето кои поминуваат, притоа мерејки ги од глава до петици. Се кладам дека се мерка гола женска пета, која ѕирка од високота подпетица на згодната битолчанка...
Знаеме дека кај нас во сите градови е така, но во Битола меркањето,зјапањето и оговарањето било посебно.
Немам ништо лично против градот на конзулите, едноставно сакав да прашам дали е вистина ова.
Портал 2 тоа е тоа најдоброто по мој вкус
Од Битола сме бе на -30 сме пиеле кафе сега хахахахаха Незнам мене ми е омилено уште од средноСедни таму ако не сакаш да одиш на училиште, ќе те подуе ветар, ќе фатиш ишијас како на планина да си заспал недоволно облечен. Седев пред некоја вечер мислев дека студот во коски ми влезе
Од Битола сме бе на -30 сме пиеле кафе сега хахахахаха Незнам мене ми е омилено уште од средно
Моментот кога ќе чекаш на ВПШ и никако да станат преку ден во Портал сум чекал многу време само за да си седнам во омилениот кафич ехх времињаа..То шо викаш, не е важно дали ти студи, важно да те видат и да ти кажат дека беше виден/а хехехе
Тоа се само прилепски пропаганди, во Битола нема оговарање, таму владее бечка култура
Во анкетата не е ставена `Јагода`, скандалозен факт !!!