Битолски кафулиња

Кој битолски кафич е најдобар ?


  • Total voters
    25

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
973
1,133
Инаку најдобрите кафулиња во Битола постоеја од 2002 до 2005 од прилика и истите се наоѓаа кај Обител, горе по скалите. Кул, Софи, Лемон, беа главна атракција, штета што истите сега се издаваат под кирија. :)
 

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,448
3,794
1,153
25
Битола
Има уште над 20 кафичи шо не се во анкетава поради тоа што е направена во 2012 година и многу се сменило од тогаш земајќи го фактот за излегувањата, кафичите и ноќниот живот кој како најдобар го носи Битола.
 

GIRL004

Истакнат Член
20 април 2017
22
5
303
22
Bitola
Не сакам никого да навредам, ама Битола ми е најгрд град :)
Од битола сум и се согласувам со тебе и мене ич не ми се живее овде нема апсолутно ништо секој со секој се знае секогаш само исти па исти луге кафичи не е место кај шо можи да има забава ама тоа е сега како шо се нема ни пари и да сакаме да избегаме неможиме хахахахах :)