Тоа пс е за модераторите.Без разлика колку се платени,не оправдувам понашање во однос на плата.А ова со пс не разбирам шо ти е![]()
Платата нема врска со----> мобинг

Тоа пс е за модераторите.Без разлика колку се платени,не оправдувам понашање во однос на плата.А ова со пс не разбирам шо ти е![]()
Не го оправдувам пак и ова дека секогаш е муштеријата во право,мада јасно ми е дека мора да е така.Лично јас работам нешто каде што буквално муштеријата е секогаш во право ама има моменти и случки кои апсолутно муштеријјата ги поминува сите надчовечки права,незнам дури ни како да се изразам.Ова е така ама ич нејкам кога се применува во буквална смисла на зборотНе ме интересира што им се случува во приватниот живот, на работа треба да се однесуваат професионално. И можеби не е фер, но муштеријата "секогаш е во право". Колку и да се однесува муштеријата снобовски и арогантно, вработениот треба да остане смирен, љубезен и услужлив. И треба да се има баланс, просечно обрнување на внимание на своите муштерии, ниту да го запостави, ниту да го натера побргу да си замина поради пренападност.
Не го оправдувам пак и ова дека секогаш е муштеријата во право,мада јасно ми е дека мора да е така.Лично јас работам нешто каде што буквално муштеријата е секогаш во право ама има моменти и случки кои апсолутно муштеријјата ги поминува сите надчовечки права,незнам дури ни како да се изразам.Ова е така ама ич нејкам кога се применува во буквална смисла на зборот![]()