Да се надополнам: браќата Тавитјан, не знам кој ми е поантипатичен од нив двајца, дали едниот или другиот, поим за антипатичност. Жаре Бербер а.к.а. Во Мојата Коса Е Сместен Пола Балкански Сељачизам И Сите Рафинерии За Прехранбено Масло, после следува Јанко а.к.а. Јадете Бурек За Да Бидете Мрсни И Погани Свињи Како Мене, Драган Вучиќ а.к.а. Сувишне Су Речи, Џаро а.к.а. Фосил На Батерии, групата ДНК а.к.а. Панчо Виља и Помалиот Брат Буљо, Јован Јовановски а.к.а. Џеј Џеј Мамо Глеј Јас Сум Геј Горд Сум Еј, Тони Зен а.к.а. Интелект Под Стечај Ми Маваат Заушки У Маало Пред Да Ме Пратат Да Им Купам Стоби Флипс, Каролина Гочева а.к.а. Мрш У Пизду Матер Мори Глупердо, Есма Реџепова а.к.а. Чак Норис Навечер Пред Да Легне Проверува Под Креветот Да Не Се Крие Нејзиниот Турбан, Лила Филипова а.к.а. Не Знам Шо Ми Се Дешаа Со Устава, Зоки-Фаци а.к.а. Фабричка Грешка Прошле И Будуќе Генерације, Александар Белов и остала багра нови ѕвезди и комети, метероити и слични небесни ситни камења на овом плавом небу и крупните камења во политичкото небо, позиција,опозиција и коалиција.