Антипатични јавни личности

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Луѓето од споменициве низ Скопје...
hh : ) латаааз, јанко две четфртине сс месоооо,дечко сс буљашки глаз од де ен ка : )
а од странски.... ма кој ги е*е и њима бре

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
??? Кај си бе човекојадец.
Ја ме .. штотуку изедов еден човек, и има уште луѓе тука кои се горди на тоа што го правам и ме поддржуваат, и ми дозволуваат да ги изедам и нив, а за тоа време сакале и тие да пробаат човечко :)

Инаку .. за темава, од нашиве ДНК би ги спомнал, и сите „видејте ме“ водители.
Од странската естрада .. ме мрзи да набројувам.

Мајоре .. би те замолил да си останиш мајор таму каде што си и да не ми го цитираш ова мислење.
Доколку имаш нешто да кажеш, имаш приватни, имаш профил. Не ја уништувај темава.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Жаре бербер.Поодвратна фаца амин.Се курчи со кола вози 20 на саат мисли дека вози ферари.Па дури те глеа ко теле кога му свириш и го тркаш.Би ги избришал сите улици со таа негова мрсна коса.копиле.

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
дефинитивно ЈАНКО најголемиот сељак што сум го сретнал во мојот живот, доаѓа кај мене на работа мисли дека е БОГ ми вели можам да направам сите да ве избркаат од работа кретен, не ми се вадеше пиштолот не сакам да валкам раце за еден прост човек

• Ми се допаѓа
Реакции: MKD and emzzy

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
дефинитивно ЈАНКО најголемиот сељак што сум го сретнал во мојот живот, доаѓа кај мене на работа мисли дека е БОГ ми вели можам да направам сите да ве избркаат од работа кретен, не ми се вадеше пиштолот не сакам да валкам раце за еден прост човек

Ова фалба ли беше или јас грешка сфаќам?

Онтопик: Антипатични фаци? Оној што ја имаше онаа емисијата на А1 „Фаци“ леле колку ми беше одвратен. Кристијано Роналдо, Ѓоковиќ, Коби Брајант, Жаре бербер...уствари скоро цела македонска естрада (и уфилмани џет-сетери)...шо знам, Џастин Пипер, Ким Курдашија, оној како го викаа...Идиотека што ја имаше не ми текнува како се вика....има ги уште.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars and emzzy

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Па немам многу на листа. Од нашиве оној Дамјан од Тротоар и Зоки Фаци. Мислат дека се нешто вау бау, се форсираат со сила. Ко ќе налетам на нив, телевизорот сам мења канал. Од ненашиве, Џони Деп. Има некои некои филмови со него кои ми се свиџаат (The Ninght Gate, Sleepy Hollow, etc...) меџутим антипатичен ми е некако бе.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Борјан - Иво да се јави , Иво да се јави Иво да се јавииииииииииии :frantic

се јавува Иво...и Борјан: Иво да се исклучии, исклучете гооооо :nah
ужасно забега,
Биљана Секуловска - не можам да ја перципиран ни да ја гледам иччч....
и таа Тања Милевска....

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Саше Политико!
Колку е само напорен човекот.
Ех, кажи....
Идиот е.
Се имам изнакарано со него и накрај пак му ја затнав муцката. Додека има материјали дрда а кога ги снемува пичи.