Фала ти што ме разбираш ,
а од друга страна и можеби стварно незнам што сакам и мислам дека добро би ми дошло некое време сите девојки да ги изолирам и да ми се смири главата.
This!
Ова е проблемот, сам си го пронајде.
Знаеш што е најдобро кога не знаеш што сакаш?
Да се изолираш малце од девојките, не во смисла да немаш комуникација со нив, туку едноставно да не ја гледаш секоја нова девојка што ќе ја запознаеш како потенцијална партнерка.
Едноставно дај си сам на себе време да се стабилизираш, и да не се замараш со тоа што немаш девојка или сл. ... едноставно излади си го мозокот.
Сингл животот знае да биде многу интересен ако знаеш како правилно да си го изорганизираш времето
... а и добро е после прекината врска да си одреден период сингл, за да едноставно се стабилизираш, и да си размислиш за се' понатаму, да сфатиш што сакаш и што бараш од наредниот партнер.
А за довербата, тоа е твој личен избор, што искрено јас го поддржувам.
Сепак добро е да се има секогаш резерва спрема секој, на никој не верувај 100% слепо.
Верувај, но не секогаш потполно слепо, остави си барем некои 5% недоверба кон секоја личност, не зборам само кон партнер, туку општо кон луѓето ... затоа што кад тад секој си го покажува вистинското лице