Љубовни проблеми

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
Јас и мојата проклета патетичност. Има ли некој доктор за во ПП?

Snow_queen

Нов член
15 август 2012
13
9
3
34
Дечки ќе ве замолам за совет, имам, т.е имав дечко скоро 3 ипол години, но пред некој ден ми кажа дека додека бил излезен една девојка која не ја знаел до тогаш го бакнала во кафич, (бил пијан) мислел дека сака нешто да му кажи кога се приближила,. јас се разбира одма му се налутив, не се слушаме , но ве молам да ми кажете што да правам дали една врска да ја растурам заради еден бакнеж или.. ?

ladyinhell

Нов член
5 август 2012
5
1
3
32
Незнам веќе што да правам никако неможам да му верувам на овој што идеме и што ви кажував безврска ми е врскава, незнам дали да прекинам ако пишам одма вика дека не е убаво да се лутам ако му речам пак збори по негово незнам што да правам...

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Незнам веќе што да правам никако неможам да му верувам на овој што идеме и што ви кажував безврска ми е врскава, незнам дали да прекинам ако пишам одма вика дека не е убаво да се лутам ако му речам пак збори по негово незнам што да правам...
Да го убиеш :cool:

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Дечки ќе ве замолам за совет, имам, т.е имав дечко скоро 3 ипол години, но пред некој ден ми кажа дека додека бил излезен една девојка која не ја знаел до тогаш го бакнала во кафич, (бил пијан) мислел дека сака нешто да му кажи кога се приближила,. јас се разбира одма му се налутив, не се слушаме , но ве молам да ми кажете што да правам дали една врска да ја растурам заради еден бакнеж или.. ?
Мене никогаш не ми се случило да ме бакнат без да знам... иначе не растурај врска ако постои љубов во врската, односно гледај од твој аспект (егоцентрично од твој личен интерес) ако сеуште го сакаш смири се, а ако ти е навика и нема љубов нема потреба од измачување. Друго нешто, љубомората е лоша работа, многу лоша.

Snow_queen

Нов член
15 август 2012
13
9
3
34
Од една страна е тоа што го сакам и ми значи, од друга страна тоа шо го бакнала друга.. кога ќе се стави на вага :)) хаха иначе фала на советите

MILANKA

Нов член
19 јуни 2012
15
1
3
Типот после тоа прави нешто за да се смирите? те бара? те моли? Како дозна ти за бакнежот? Од него ли? ке можеш ли ти после тоа да бидеш иста како да не било ништо?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183

Ај вака ...
Прво кажи ми од кој си дознала за бакнежот и како се случило тоа.
Втора работа .. како бе тоа типот има женска (тебе у случајов) и пијан бил па се бакнал со некоја .. шо сеа ќе се вадиме на начин прости ми бла бла бла несакајќи беше ?
Трето .. како тоа има женска и не ја запрел да го бакне ? ајде бе .. тие бабини басни на друг, не на мене.
Типчето доколку е .. да речам затрескан у тебе .. нема да дозволи девојче да му се приближи и да го бакне, ма не да биде пијан, ако сака и у вселената нека живее со една девојка таму.
Дознај си ја работата и не брзај, полека.

• Ми се допаѓа
Реакции: MILANKA

Snow_queen

Нов член
15 август 2012
13
9
3
34
да сам ми призна, значи стварно гледам дека се кае за направеното, ме остави сама да одлучам дали ќе можам понатаму, не ме присилува на ништо, но се плашам да не имам спомени од тоа ( фактот дека е само бакнеж не ми помага некако бидејќи кога ке ми текне дека некоја друга го направила тоа). единстевно што ми рече е дека ако сепак му простам да не му спомнам веќе никогаш за ова :/

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
да сам ми призна, значи стварно гледам дека се кае за направеното, ме остави сама да одлучам дали ќе можам понатаму, не ме присилува на ништо, но се плашам да не имам спомени од тоа ( фактот дека е само бакнеж не ми помага некако бидејќи кога ке ми текне дека некоја друга го направила тоа). единстевно што ми рече е дека ако сепак му простам да не му спомнам веќе никогаш за ова :/

Незнам .. изборот останува на тебе, зависи колку го сакаш, колку време сте заедно, и сето тоа.
Значи во случајов не ти се мешам, но те молам направи праведен избор, со којшто нема подоцна да се каеш.
Поздрав.