Да го убиешНезнам веќе што да правам никако неможам да му верувам на овој што идеме и што ви кажував безврска ми е врскава, незнам дали да прекинам ако пишам одма вика дека не е убаво да се лутам ако му речам пак збори по негово незнам што да правам...
Мене никогаш не ми се случило да ме бакнат без да знам... иначе не растурај врска ако постои љубов во врската, односно гледај од твој аспект (егоцентрично од твој личен интерес) ако сеуште го сакаш смири се, а ако ти е навика и нема љубов нема потреба од измачување. Друго нешто, љубомората е лоша работа, многу лоша.Дечки ќе ве замолам за совет, имам, т.е имав дечко скоро 3 ипол години, но пред некој ден ми кажа дека додека бил излезен една девојка која не ја знаел до тогаш го бакнала во кафич, (бил пијан) мислел дека сака нешто да му кажи кога се приближила,. јас се разбира одма му се налутив, не се слушаме , но ве молам да ми кажете што да правам дали една врска да ја растурам заради еден бакнеж или.. ?
Типот после тоа прави нешто за да се смирите? те бара? те моли? Како дозна ти за бакнежот? Од него ли? ке можеш ли ти после тоа да бидеш иста како да не било ништо?Дечки ќе ве замолам за совет, имам, т.е имав дечко скоро 3 ипол години, но пред некој ден ми кажа дека додека бил излезен една девојка која не ја знаел до тогаш го бакнала во кафич, (бил пијан) мислел дека сака нешто да му кажи кога се приближила,. јас се разбира одма му се налутив, не се слушаме , но ве молам да ми кажете што да правам дали една врска да ја растурам заради еден бакнеж или.. ?
Дечки ќе ве замолам за совет, имам, т.е имав дечко скоро 3 ипол години, но пред некој ден ми кажа дека додека бил излезен една девојка која не ја знаел до тогаш го бакнала во кафич, (бил пијан) мислел дека сака нешто да му кажи кога се приближила,. јас се разбира одма му се налутив, не се слушаме , но ве молам да ми кажете што да правам дали една врска да ја растурам заради еден бакнеж или.. ?
да сам ми призна, значи стварно гледам дека се кае за направеното, ме остави сама да одлучам дали ќе можам понатаму, не ме присилува на ништо, но се плашам да не имам спомени од тоа ( фактот дека е само бакнеж не ми помага некако бидејќи кога ке ми текне дека некоја друга го направила тоа). единстевно што ми рече е дека ако сепак му простам да не му спомнам веќе никогаш за ова :/