Љубовни проблеми

Klara993

Нов член
8 август 2012
4
0
1
Epa vaka znaci se zatreskav vo najdobriot drugar na deckomi mislam bivsiot veke od kako mu priznav deka toa e taka raskinavme i sea neznam sto da pravam :S a premnogu sakam da bidam so nego

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Epa vaka znaci se zatreskav vo najdobriot drugar na deckomi mislam bivsiot veke od kako mu priznav deka toa e taka raskinavme i sea neznam sto da pravam :S a premnogu sakam da bidam so nego

Договори се со него да се видите, направете муабет. Зависи многу и од тоа колку може да го соџвака тоа што си била со другар му, може и воопшто да не ти одговори. Не ти давам многу шанси, но не значи дека не постојат шанси да бидете заедно.

(патем, пишувај кирилица тоа е правило)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ја се извињавам што вака непокането ќе се вмешам ама...
А пред да му кажеш на дечкото, се запраша дали другарот на бившиот е исто заинтересиран за тебе?
Ако не, пиши пропало, си ги изгубила и двајцата.

Klara993

Нов член
8 август 2012
4
0
1
пред да почнам врска знаев дека другарму ме свига али после он си се тргна на страна иако и додека идев со другарму на страна од него ми даваше комплименти од типот мн си убава денес ,прекрасна си и др... Али како и дае во мн лоша ситуација сум незнам како да постапам :x

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
пред да почнам врска знаев дека другарму ме свига али после он си се тргна на страна иако и додека идев со другарму на страна од него ми даваше комплименти од типот мн си убава денес ,прекрасна си и др... Али како и дае во мн лоша ситуација сум незнам како да постапам :x
Ептен незрело и нетактички од твоја страна. Но јбг... свему доџе крај така да и на лошава ситуација. Битното е да не ја праиш истата грешка. Е сеа конкретно за ова, најди го најдобриот другар и пробај нешо со него. Но ако не упали, не си ја удирај глаата у ѕид. Ќе боли проклето.

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
А шо ти е гајле за другар му уствари? Шо има да е лоша ситуацијата? Игнор на другарот ако стварно го сакаш другиов и тоа е тоа.

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Има некој на темава?
Инаку незнам што да правам, не му кажувам ништо ама цело време од такт ме вади.
Само ме прашува кога ќе имаме, ми вика дека му смениле раб. време до покасно овие денови а до 10 смеат да работат..
Незнам што да правам ни да му верувам ни да не му верувам..Како да дознаам што сака?

кога ќе имаме? Е тоа сака.