Мислиш ОН? Да, има. Кажи, ќе видиме колку може да помогнеме.Ми треба совет од машко има ли некој офф ?
Epa vaka znaci se zatreskav vo najdobriot drugar na deckomi mislam bivsiot veke od kako mu priznav deka toa e taka raskinavme i sea neznam sto da pravam :S a premnogu sakam da bidam so nego
tocno ako nekoj te saka sekogas ke najde vreme ...se ke ostavi i ke dojdie....znam jas po mene....a drugiteee kako pravat taka ke im se vratiи за онадуење важит?????
Ептен незрело и нетактички од твоја страна. Но јбг... свему доџе крај така да и на лошава ситуација. Битното е да не ја праиш истата грешка. Е сеа конкретно за ова, најди го најдобриот другар и пробај нешо со него. Но ако не упали, не си ја удирај глаата у ѕид. Ќе боли проклето.пред да почнам врска знаев дека другарму ме свига али после он си се тргна на страна иако и додека идев со другарму на страна од него ми даваше комплименти од типот мн си убава денес ,прекрасна си и др... Али како и дае во мн лоша ситуација сум незнам како да постапам
А шо ти е гајле за другар му уствари? Шо има да е лоша ситуацијата? Игнор на другарот ако стварно го сакаш другиов и тоа е тоа.пред да почнам врска знаев дека другарму ме свига али после он си се тргна на страна иако и додека идев со другарму на страна од него ми даваше комплименти од типот мн си убава денес ,прекрасна си и др... Али како и дае во мн лоша ситуација сум незнам како да постапам
Има некој на темава?
Инаку незнам што да правам, не му кажувам ништо ама цело време од такт ме вади.
Само ме прашува кога ќе имаме, ми вика дека му смениле раб. време до покасно овие денови а до 10 смеат да работат..
Незнам што да правам ни да му верувам ни да не му верувам..Како да дознаам што сака?