Уште сабалјечки има нешто што ми се проврте низ глава.
Не знаев кај да го сместам прашањево па овде го ставив.
Како е можно,партнер со кој сме поминале многу долго време да ни е тотален странец?
Како е можно да не знаеш кој е тој,а си се будел долго време покрај него,сте правеле се заедно итн.
Ги знаеш само основните работи за него да речеме маската која ја носи на себе и повеќе не.И колку и да се трудиш да навлезеш подлабоко во него,налетуваш само на ѕид.
Не е проблем туку повеќе е размисла.
Што би правеле во ваков случај?
Не знаев кај да го сместам прашањево па овде го ставив.
Како е можно,партнер со кој сме поминале многу долго време да ни е тотален странец?
Како е можно да не знаеш кој е тој,а си се будел долго време покрај него,сте правеле се заедно итн.
Ги знаеш само основните работи за него да речеме маската која ја носи на себе и повеќе не.И колку и да се трудиш да навлезеш подлабоко во него,налетуваш само на ѕид.
Не е проблем туку повеќе е размисла.
Што би правеле во ваков случај?
Многу желби а малку реалност.....
Вака е или џа или бу...Или те свиѓа или само сакала да ти прати рандом песна без никакво значење!
ама ви кажувам дека многу муабети...па де срциња на секое чао мао...вакви као нешто љубовни песни да ги кажам ...-иначе сеа у прва се запознавме заедно у клас... и у клас пројадоа трици одма нешто заедно ..демек ова она... а забораив да напоменам дека околу 2 недели онака ни се заладија односите-така да кажам...и еве од вчера пак почна и у школо да ме закачка ,на чет,,,а еден од клас као што го оценив мислам дека и се пушта..и то.... ај вака глупавиов проблем некако да ми го издејствувате индиректно xD
:S