Членови кои го/ја следат Rosana

 1. 84 sk_Y ^_-

  Староседелец
  • Мислења
   594
  • Реакции
   825
  • Поени
   1,093
 2. :PPP

  Нов член 23
  • Мислења
   3
  • Реакции
   6
  • Поени
   3
 3. Aaliyah

  Староседелец од Скопје
  • Мислења
   887
  • Реакции
   1,090
  • Поени
   1,093
 4. Badgirl

  Староседелец 25 од Najubaviot grad ------> SKOPJE :D
  • Мислења
   1,477
  • Реакции
   3,259
  • Поени
   1,133
 5. Believe

  Активен Член
  • Мислења
   108
  • Реакции
   141
  • Поени
   43
 6. Bibi@

  Староседелец
  • Мислења
   399
  • Реакции
   743
  • Поени
   1,103
 7. Blagoj7

  Нов член 37 од Bitol, Bitola, Macedonia
  • Мислења
   0
  • Реакции
   0
  • Поени
   0
 8. bojan

  Староседелец 26 од Bitola
  • Мислења
   44
  • Реакции
   71
  • Поени
   1,018
 9. Caci

  Истакнат Член 26 од Струмица
  • Мислења
   872
  • Реакции
   1,103
  • Поени
   393
 10. cakar_ulav

  • Мислења
   1,566
  • Реакции
   1,926
  • Поени
   1,133
 11. Elizabeth Bathory

  Истакнат Член од Skopje
  • Мислења
   352
  • Реакции
   405
  • Поени
   363
 12. Emma.T

  Истакнат Член
  • Мислења
   241
  • Реакции
   352
  • Поени
   163
 13. EmmaLoveN

  Полноправен Член
  • Мислења
   13
  • Реакции
   26
  • Поени
   13
 14. emzzy

  Староседелец
  • Мислења
   1,374
  • Реакции
   1,871
  • Поени
   1,123
 15. Foxboro

  Староседелец од Pripyat, Ukraine
  • Мислења
   716
  • Реакции
   1,479
  • Поени
   693
 16. FranZ Ferdinand

  Истакнат Член
  • Мислења
   73
  • Реакции
   113
  • Поени
   333
 17. freak

  Староседелец 23 од Битола
  • Мислења
   190
  • Реакции
   120
  • Поени
   1,043
 18. Hkakashi

  Староседелец 22 од Куманово
  • Мислења
   1,543
  • Реакции
   1,697
  • Поени
   1,133
 19. InnaLaurie

  Истакнат Член 26 од На некој пуст остров
  • Мислења
   281
  • Реакции
   322
  • Поени
   363
 20. KaMa(

  Полноправен Член
  • Мислења
   42
  • Реакции
   32
  • Поени
   18