Јована

Роденден
јануари 21
Пол
Женско

Трофеи

 1. 20

  Никогаш не ни е доста од тебе!

  Вашите мислења им се допаднаа на останатите членови повеќе од 250 пати.
 2. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 3. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 4. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 5. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 6. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 7. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.