Вируси имаш или мозилата или хромот те заебава друго неможе да е. Уствари има уште една опција да те мрази Марк Цукерберг.
Ако си на Хром да знаеш дека е до него,пробај на МозилаШто е со фејсбуков само мене ли ме дпи бе?
Отвори ја прикачената датотека 4947Отвори ја прикачената датотека 4948
оди на сликите дирекно..и на нив прилагоди.....Како да направам да ми се гледа албумот мобајл аплаудс...
Го нема тоа од страна за местење дали пријателите или само јас да гледам....Помош!!
Ги прилагодив и пак нејќеоди на сликите дирекно..и на нив прилагоди.....
ја пред некоја ден правев така..влегуваш во албумот и по башка на сликата од десно..има кој да гледа, пријатели , блиски пријатели, само ти...Ги прилагодив и пак нејќе
Мене ми беа наместени само пријатели да ми ги гледаат,а еве сеа сменив ги стаив сите publik и пак нејќеја пред некоја ден правев така..влегуваш во албумот и по башка на сликата од десно..има кој да гледа, пријатели , блиски пријатели, само ти...
незнам зошто не сака..
а сликите ти ги имаш ставено од мобилен, или означена си од друг на тие...Мене ми беа наместени само пријатели да ми ги гледаат,а еве сеа сменив ги стаив сите publik и пак нејќе
јас си ги имам ставеноа сликите ти ги имаш ставено од мобилен, или означена си од друг на тие...