http://www.crnobelo.com/novosti/teh...to-profilna-slika-kje-mozete-da-stavite-video
до каде ли ке оди ова, што поинтересно толку животот станува подосаден!??
до каде ли ке оди ова, што поинтересно толку животот станува подосаден!??
zdravo sakam da ve prasam nesto.Imam eden golem problem nekoja licnost napravila so moe ime i prezime i datum na raganje fb i pisuva gluposti mi preti me maltretira nemozam da doznam koj i neznam kako da go ostranam toj profil veke da ne postoi .Ako mozete i ako sakate ve molam pokzete mi kako ili mi objasnete ve molam inaku ke mi napravi problemi so maz mi pozzzz
Па не мора да го оставиш паблик. Можеш да ставиш број колку да ти стигаат пораки со код за логирање и така пример јас и да ти го знам пасвордот нема да можам да се логирам затоа што ми треба кодот од пораката на мобилен што стигнал на бројот.Некој да не има искуство со ставање на број на мобилен во фејсбук профил?
Ме напна фејсбукот да сум стаел бројче пошо така профилот би бил посигурен, а јас некако не сакам сите што ги имам на фејсбук да ми го знаат мобилниот.
И кај мене истото го бара. Си продолжувам на хоме и исто ко да не сум виделDНекој да не има искуство со ставање на број на мобилен во фејсбук профил?
Ме напна фејсбукот да сум стаел бројче пошо така профилот би бил посигурен, а јас некако не сакам сите што ги имам на фејсбук да ми го знаат мобилниот.