Facebook дискусија и помош

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,125
1,845
423
Еден досаден град
Одиш на account settings > mobile > го внесуваш твојот број , правиш activate text messaging
p.s. мислам дека вака е
Не е тоа....Јас го имам направено ама не е..тоа е за да ми стигнуваат пораки на телефонот за нотификациите :)
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
Не е тоа....Јас го имам направено ама не е..тоа е за да ми стигнуваат пораки на телефонот за нотификациите :)

Иди account settings-->Security-->Logging Approvals.

Мислу дека натам сама ке се снајдеш...
 
  • Like
Реакции: BlackTulip

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,125
1,845
423
Еден досаден град
Your current Firefox settings might make it hard to use Login Approvals.
It's probably because:
  • You sometimes clear your cookies.
  • Your browser is set to automatically clear cookies whenever it closes.
  • You use your browser's "private browsing" or "incognito" mode.
  • You're using a new browser.
It may take a few days after fixing these issues before you will be able to enable Login Approvals. You also may need to log out and then log in again after fixing these settings for the changes to take effect.
Visit the Help Centre for step-by-step directions on how to fix these settings
Ова ми се појавува и не ми дава понатаму
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
22
Куманово
Your current Firefox settings might make it hard to use Login Approvals.
It's probably because:
  • You sometimes clear your cookies.
  • Your browser is set to automatically clear cookies whenever it closes.
  • You use your browser's "private browsing" or "incognito" mode.
  • You're using a new browser.
It may take a few days after fixing these issues before you will be able to enable Login Approvals. You also may need to log out and then log in again after fixing these settings for the changes to take effect.

Visit the Help Centre for step-by-step directions on how to fix these settings
Ова ми се појавува и не ми дава понатаму

Колко се ја разбирам у материју тија cookies ги памтив тија кодови за да немора да се ги пишуеш кодови од ново, стави ги да не ти се бришев автоматски него ти кд сакаш. Види да не користиш тој private browsing или инкогнито и сл.
 

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
680
1,288
1,093
your nightmares....
На мејл ми идат пораки Sorry you've been having trouble logging into your Facebook account, а сум немала мака со логирање. Вакви пораки идат после неколку погрешни пасворди... или? (wasntme)
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Абе, како можам да се тагнам во нечија слика? Не ми кажувајте tag yourself опција зошто НЕМА. Сликата е ставена јавно со статус, тагнете се, што значи мора да постои начин сам да го направиш тоа. Хм?

П.С. Фат д фак праат со фејсбуков...
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,683
3,863
1,183
Абе, како можам да се тагнам во нечија слика? Не ми кажувајте tag yourself опција зошто НЕМА. Сликата е ставена јавно со статус, тагнете се, што значи мора да постои начин сам да го направиш тоа. Хм?

П.С. Фат д фак праат со фејсбуков...
Кликни на сликата, доле имаш Tag photo. Тагни кој сакаш.