Не е тоа....Јас го имам направено ама не е..тоа е за да ми стигнуваат пораки на телефонот за нотификациитеОдиш на account settings > mobile > го внесуваш твојот број , правиш activate text messaging
p.s. мислам дека вака е
Не е тоа....Јас го имам направено ама не е..тоа е за да ми стигнуваат пораки на телефонот за нотификациитеОдиш на account settings > mobile > го внесуваш твојот број , правиш activate text messaging
p.s. мислам дека вака е
Не е тоа....Јас го имам направено ама не е..тоа е за да ми стигнуваат пораки на телефонот за нотификациите
Не е тоа....Јас го имам направено ама не е..тоа е за да ми стигнуваат пораки на телефонот за нотификациите
Your current Firefox settings might make it hard to use Login Approvals.
It's probably because:
It may take a few days after fixing these issues before you will be able to enable Login Approvals. You also may need to log out and then log in again after fixing these settings for the changes to take effect.
- You sometimes clear your cookies.
- Your browser is set to automatically clear cookies whenever it closes.
- You use your browser's "private browsing" or "incognito" mode.
- You're using a new browser.
Visit the Help Centre for step-by-step directions on how to fix these settings
Ова ми се појавува и не ми дава понатаму
Кликни на сликата, доле имаш Tag photo. Тагни кој сакаш.Абе, како можам да се тагнам во нечија слика? Не ми кажувајте tag yourself опција зошто НЕМА. Сликата е ставена јавно со статус, тагнете се, што значи мора да постои начин сам да го направиш тоа. Хм?
П.С. Фат д фак праат со фејсбуков...