Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Веќе се спомна, мислам дека стварно нема потреба да се бројат мислењата во играчница пошто некои само таму ставаат мислења, а ги нема по другите теми.
И подобро е да има чет, за да може таму да си правите муабет и да не се полнат темите со офтопици. Сега може е интересно да се пишува по темите со мислења со два-три збора ама кога ќе се зголеми форумот многу е непрегледно и треба да вртиш повеќе страни со непотребни/несоодветни мислења.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Веќе се спомна, мислам дека стварно нема потреба да се бројат мислењата во играчница пошто некои само таму ставаат мислења, а ги нема по другите теми.
И подобро е да има чет, за да може таму да си правите муабет и да не се полнат темите со офтопици. Сега може е интересно да се пишува по темите со мислења со два-три збора ама кога ќе се зголеми форумот многу е непрегледно и треба да вртиш повеќе страни со непотребни/несоодветни мислења.
За играчница се согласувам, подобро е да не се бројат мислењата. Чет на форум не е добро, бидејќи може да се расипе дискусијата. Сите ќе бидат на четот и...

• Ми се допаѓа
Реакции: Jericho and Selma

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
ајде да додајме радио ке биди нешто новои интересно.. во одредени часа јс ке пушта мреге , некој ке пушта рап некој македонска музик.. ке си слушаме нешто дури кисниме на форумот... поинтересно ке биди така...

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
ајде да додајме радио ке биди нешто новои интересно.. во одредени часа јс ке пушта мреге , некој ке пушта рап некој македонска музик.. ке си слушаме нешто дури кисниме на форумот... поинтересно ке биди така...
Ја ќе пуштам квалитетно македонско и рок.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053

главниот админ да одобри тоа ,,онака незнам кој би трошел олку сообракај

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
За играчница се согласувам, подобро е да не се бројат мислењата. Чет на форум не е добро, бидејќи може да се расипе дискусијата. Сите ќе бидат на четот и...

- Исклучен е бројачот во Играчница.
- Чет сега за сега нема да има.

админи сите сме за радио да напрајме.. јас ке пуштам реге а хип хоп ке пушта рап.... ке напрајме една емисија како иселенички џубокс и ке биди јак проект.... дали сте ЗА?

- Радио е интересна идеја, ќе мора со админите на серверот да се дискутира во однос на техничката изводливост и оптоварување на серверот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD and Lorejn