Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Да де. :) Ама затоа можеш да ги смениш : Сакам да кажам, Сакам да прашам, и неколку други теми со идентични поднаслови. Сега гледам дека се отворени повеќе теми од пред неколку дена и не е толку забележлив феноменов :rofl ама да не си мачкаме очи. Малку повеќе креативност ;)
Епа дај некоја идеја нема да биде тешко на модераторот да смени. И ако имаш идеја за некоја тема слободно отвори.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Теофанија

Полноправен Член
19 февруари 2012
55
23
8
:D
Значи, ако сум копирала некого сум океј.
Ако преземам нечија идеја (дали јадете боранија) и ја спакувам во малку поинакво издание (дали обожавате да јадете боранија) тогаш не сум океј. Е не може така. Во двата случаи се работи за крадење на нечија идеја. Не знам колку е дозволено да се спомуваат други форуми, но зошто кога почна со работа фемина форумот не отвори тема - Драга Фемина (по теркот на Драга Кагјана), туку Сакам да кажам? Please.
Не дојдов тука да просветлувам некого. Кажувам дека мене не ми пречи, освен во делот на подмукло крадење идеи. Разбирам дека постојат мал милион форуми отворени пред Црно Бело форумов, но наместо да привлече посетители, ќе стане од сам почеток одбивен затоа што не се служи со оригинални идеи. (секоја чест на исклучоците)
Мојата порака е добронамерна и конструктивна. Секое добро.

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
:D
Значи, ако сум копирала некого сум океј.
Ако преземам нечија идеја (дали јадете боранија) и ја спакувам во малку поинакво издание (дали обожавате да јадете боранија) тогаш не сум океј. Е не може така. Во двата случаи се работи за крадење на нечија идеја. Не знам колку е дозволено да се спомуваат други форуми, но зошто кога почна со работа фемина форумот не отвори тема - Драга Фемина (по теркот на Драга Кагјана), туку Сакам да кажам? Please.
Не дојдов тука да просветлувам некого. Кажувам дека мене не ми пречи, освен во делот на подмукло крадење идеи. Разбирам дека постојат мал милион форуми отворени пред Црно Бело форумов, но наместо да привлече посетители, ќе стане од сам почеток одбивен затоа што не се служи со оригинални идеи. (секоја чест на исклучоците)
Мојата порака е добронамерна и конструктивна. Секое добро.

Ама девојче ете отвори биди оргинална, ние отвараме теми за тоа што не интересира не само колку да биде отворена темата. Иначе да истите теми што ЈАС сум ги отворил на КАЈГАНА ги отворив и тука. Ист ми е никот... За тоа се интересирам за тоа отворам.

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Абе деца бе деца, ај што да правиме кога тие се темите..

ај бе, ќе смениме ние, не сакам да кажам, сакам да излажам нека се вика. Ете ти „оригинална идеја“ која ја нема по други форуми.

Blueberry

Староседелец
12 февруари 2012
210
158
1,043
Скопје
И јас сум за оригиналност и да не се преземаат теми од другите форуми. Има мал милион идеи за муабет. Модераторите да се замислат околу ова. Нема поента некој да дојде да збори за истото за кое збори на друг форум.

• Ми се допаѓа
Реакции: Теофанија

.M_

Староседелец
15 февруари 2012
35
17
1,008
34
А и модераторите нека си ги засукаат ракавите, има милион теми без вовод, само слика или една реченица или пак прашање. На таквите теми се знае кај им е местото.

• Ми се допаѓа
Реакции: Дејмон

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Не би да бидам лош модератор, ама луѓе, ако не ви одговара, слободно напуштете.
На некои им се свиѓа форумот, на некои не. Секаде е така ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
А и модераторите нека си ги засукаат ракавите, има милион теми без вовод, само слика или една реченица или пак прашање. На таквите теми се знае кај им е местото.

Ако ви се даде се сервирано тогаш зошто да се отвара тема? Може сам да си дојдеш до заклучок..
Финтата е да те потикне да истражуваш и се повеќе да се интересираш, да бараш информации да ги обработиш и да формираш твое мислење!

Не би да бидам лош модератор, ама луѓе, ако не ви одговара, слободно напуштете.
На некои им се свиѓа форумот, на некои не. Секаде е така ;)
Воздржи се, очекуваме и вакви реакции. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and Marrie

.M_

Староседелец
15 февруари 2012
35
17
1,008
34
Ако ви се даде се сервирано тогаш зошто да се отвара тема? Може сам да си дојдеш до заклучок..
Финтата е да те потикне да истражуваш и се повеќе да се интересираш, да бараш информации да ги обработиш и да формираш твое мислење!

Секој може да отвори тема со една реченица и една слика, ама малце потешко е да се отвори тема со добро сколопен вовед а со тоа се поттикнуваат и другите на пишуваат и тоа води до поквалитетна дискусија. А не вака, една реченица во вовед и се надолу по 3 збора одговори.

• Ми се допаѓа
Реакции: Теофанија

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Секој може да отвори тема со една реченица и една слика, ама малце потешко е да се отвори тема со добро сколопен вовед а со тоа се поттикнуваат и другите на пишуваат и тоа води до поквалитетна дискусија. А не вака, една реченица во вовед и се надолу по 3 збора одговори.

Јас не се бунам, секој кој тврди дека е подобар и поискусен еве нека се докаже јас ќе му го отстапам моето место одма!

• Ми се допаѓа
Реакции: Marrie