Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
167
62
28
35
Супер страничка само според мене би било добро да ја смените ,,темата,, многу е стара

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Љубов и секс да бидат одделно, глупо ми е да отворам секс.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Јас сакам смајли што блуе!

Ќе биде од корист со оглед на крајно иснпиративните дискусии у стилу..да, не, можеби....или па хаха хахаха...
И нека средуваат оф топици модераториве, нека ѕиркаат у темите шо им се дешава...

Која Е логиката во тема Љубовен проблем од три страни на две песни да си посветуваат форумџииве и суптилно да се канат на кафе??

Изнајмите собу бре!:rofl

Фала многу и пријатно!

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Јас сакам смајли што блуе!

Ќе биде од корист со оглед на крајно иснпиративните дискусии у стилу..да, не, можеби....или па хаха хахаха...
И нека средуваат оф топици модераториве, нека ѕиркаат у темите шо им се дешава...

Која Е логиката во тема Љубовен проблем од три страни на две песни да си посветуваат форумџииве и суптилно да се канат на кафе??

Изнајмите собу бре!:rofl

Фала многу и пријатно!

Пријави и модераторт кој е за темата ќе види.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Абе јас ли треба да пријавувам?? ...Вие за што земате плата? :giggle
Не земаме плата што сме модератори на форумот, јас во темите каде што сум модератор(Серии и емисии) си средувам. Бришам оф топици, спојувам мислења...

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Сарче хумор бе даде :nasmevka

И знам дека си вредно дете ти, јас лично со пароли ако треба гола у двор на чичко Админ ќе му шетам, нема да ти го земат статусот.
Љуби ја дада...

• Ми се допаѓа
Реакции: Дејмон and Selma

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Нема смисла да се бројат сите мислења. Оние што се во играчницата рецимо е смешно да бидат на бројчаникот...

Ај ќе седнам јас цел ден ќе си играм форумски игри и ќе стои дека имам 400 мислења за една недела.
И ќе го замолам господинот Админ да ми одговори а не да ми ги игнорира прашањата и забелешките:unsure