Кажи ми освен Божилак и V дали другите сеуште работат? Бејби блу, Зум, Вест ... шо бидна со нив?ГОСТИВАР (за македонци) 1 зимска дискотека и по некое полно кафуле... т.е 2 само... каде е битно единствено како си облечен, како се понашаш, што пиеш и колку пиеш... се средуваат само за да бидат видени, и едвај чекаат недела за да слушнат кој со кого во кое ќоше... хахахаха
(за албанци) Дискотека 1-2 од кои едната работи само сабота и носи нон-стоп некои нивни познати фаци... каде се пие, игра и ретко на кој му е гајле кој што прави!
Значи да Ludaca е сосем во право.. во Прилеп е ТАПА! Ама буквално веќе ми е смачено. Им предлагаш добар бенд на менаџерите а тие имаат на се забелешка и пак истите бендови ги влечкаат. За пример да ја земам Апореа (новата Арт кафе) значи 3 пати Мартин Србиновски.. НЕ дека имам нешто против него, ама може малце да смени!
Па затоа следниот викенд ако е се како шо треба одам Неготино да сменам малку .. Бора Чорба + Epidemy (неготино) :Р
Добро е што Мартин Србиноски почнаја да го носат малце за промена.
Иначе само Наташа Малинкова, Цветанка Глигорва и Амајлија бенд секој викенд беа, веќе смачено ми е.
Заради тоа почнаја луѓево да не излегуват ...........МИЗЕРИЈА.
Ноќниот живот гледано од моја страна, во Скопје е тапа. Е можда некој не се слага со моето мислење, али тоа е. Тапа е насекаде. Шабанерија и српско на секој метар. :
ООоуууу провинцијалците:spinсега дознавам дека одредена забава е за провенцијалци а одредена за Скопјанци,бравос бравос,добра класификацијабрат земи си девојчето под рака, седнете во некое ресторантче, тивка музика(по можност виолина и гитара), добра кујна, по некоја чашка винце ... филм
батали шабанерија и српско ... остави ги провинцијалците нека се радуваат на тоа