Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
подфорум за медиумите
во нив би влегла темата за серии,тв спикер,презентер,survivor и многу други кои можат да бидат поставени

ова не ти држи место...единствена работа која заслужува до сеа подфорум се сериите бидејки ги има доста и има за расправа за секоја од нив.... а би била подфорум на сегашната Филм која може да се преименува во Филм и Тв,а во која би влегле и медиумите,спикери и сл.

:)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
ова не ти држи место...единствена работа која заслужува до сеа подфорум се сериите бидејки ги има доста и има за расправа за секоја од нив.... а би била подфорум на сегашната Филм која може да се преименува во Филм и Тв,а во која би влегле и медиумите,спикери и сл.

:)
јас сепак сум за да е медиуми(тв,радио,весници) или било како само да се направи место каде ке спаднат овие теми па макар и било додадено само тв до темата филм,пак ке е посредено:)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Па мислам дека би требало да има потфорум за градовите во македонија така сите би можеле како да го пезентираат својот град така и да се запознаваат со нови личности од својот град.

Ехеее па знаеш колку градови и села ќе се направат како теми.... :rofl 300 теми ќе има.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Економија како подфорум.
Право како подфорум.
Ова се мои предлози, мрзлив сум за отварање теми, не очекувајте да отварам. Исто така имам забелешка кога се отвара тема треба да има правило каде треба опширно да се објасни темата, и после тоа да се изкаже својот стаф мислење и прашања кој другите кои би коментирале, а не со една реченица или едно прашање- се губи мотивот на мрчаторите.
Пресиромашни се темите, иако е нов не мора да биде преголем квантитетот битен е квалитетот.
Апелирам да се водедат правила за отворање нови теми, во спротивно воопшто нема да биде едукативен, како некој сеир ќе изгледа.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
мене не ми се допага и ова секоја држава посебна тема...тема за секој континент си е доволно,па кој што има за која држава за таа нека пишува во соодветниот континент....ако напишеме теми за сите држави :eek

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Економија како подфорум.
Право како подфорум.
Ова се мои предлози, мрзлив сум за отварање теми, не очекувајте да отварам. Исто така имам забелешка кога се отвара тема треба да има правило каде треба опширно да се објасни темата, и после тоа да се изкаже својот стаф мислење и прашања кој другите кои би коментирале, а не со една реченица или едно прашање- се губи мотивот на мрчаторите.
Пресиромашни се темите, иако е нов не мора да биде преголем квантитетот битен е квалитетот.
Апелирам да се водедат правила за отворање нови теми, во спротивно воопшто нема да биде едукативен, како некој сеир ќе изгледа.
Речиси во секој подфорум има тема Важно и каде пишува правила. Што треба да има темата....

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Речиси во секој подфорум има тема Важно и каде пишува правила. Што треба да има темата....
Правилата се јасни, јас сум постар форумџија на други форуми. Апелот е наменет до отворачите на темите да бидат поопширни, но како и да е, вие сте администрација вие си знаете.
Само прост пример, на кајгана доколку се отвори тема каде сорджи една реченица коментарите се немилосрдни спрема креаторот, темата завршува во ЧДА. Целта да се збогати форумот и да претставува едукативен и опширен, а не мислења со прости реченици, барем насловите и креаторот на темата да бидат богати, коментарите зависат од стартот на темата.
Уште еднаш ќе напоменам квалитетот е битен не квантитетот.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048, Selma and alba

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Предлагам во форумот Култура и уметност да се отвори подфорум чисто за Уметност, оти има и други уметности освен Сликарство, Скулптура и Архитектура. ;)

едит: Исто може и галерија за слики да се напраи за да членовите си прават албуми.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma