Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
подфорум за градовите и селата во Македонија
има подфорум Географија
има подфорум Историја
има подфорум Туризам и Патување
зависно од кој аспект сакаш да пишуваш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski and TheKitten

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
А да смените наслов на темата во предлози за нови форуми а не подфоруми. Подфорум е кога ВО некој од сегашните форуми додадете/разделите нови делчина :D На XF подфорумите ги дава во паѓачко мени после името на форумот :D
Во случајов живот/наука/култура се суп-форуми, форуми се сите делови во нив , а подфоруми имало и би биле ако дополнително се разделат форумите на специјализирани делчина ...

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski and Ice_Man

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
А да смените наслов на темата во предлози за нови форуми а не подфоруми. Подфорум е кога ВО некој од сегашните форуми додадете/разделите нови делчина :D На XF подфорумите ги дава во паѓачко мени после името на форумот :D
Во случајов живот/наука/култура се суп-форуми, форуми се сите делови во нив , а подфоруми имало и би биле ако дополнително се разделат форумите на специјализирани делчина ...

во право си Шака,,реално тука немаме ниту еден подфорум колку што гледам..не дека е обавезно според мене да има,али тоа е само заради прегледност,кога би имало преголема посетеност и кога доста би се дискутирало

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Да се смени дизајнот на форумот да има поголема прегледност помегу мислењета.
Според мене дизајнот си е супер, може само линијата кај потписот да се здебели, секогаш го прочитам.
И додајте смајлиња
skype83.gif
,
skype67.gif
и
skype09.gif
.

InnaLaurie

Истакнат Член
12 март 2012
281
322
363
31
На некој пуст остров
И јас мислев на нешто такво не со пеперутки да го направат форумот туку со некои линии да ги одделат мислењената и потписот да е најдолу на мислењето не да се вклопува во него.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Како ви звучи подфорум фотографија? :)
тоа е засега во Хоби , доколку се појават повеќе теми поврзани со фотографија ке се направи под-форум фотографија... доколку сега направиме еден таков под -форум внатре ке има само 2-3 теми... засега е рано...

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
и други го имаат дадено овој предлог па ете и јас
сметам дека треба да има подфорум општи теми