Го има, само со име „Кафе муабети“и други го имаат дадено овој предлог па ете и јас
сметам дека треба да има подфорум општи теми
Го има, само со име „Кафе муабети“и други го имаат дадено овој предлог па ете и јас
Ќе ми ја кажеш разликата помеѓу тема „Кафе муабети“ и тема „Општи муабети“?
Јас би предложил од кафе муабети да се отфрли кафе и да се замени со општи зошто лично насловот кафе муабети повеќе ме асоцира за место за тресеге офф-топик муабети од колку за место за сериозни теми за кои во моментот не постои соодветен форум ...
Да да ама пак темите со “стрижена бричена“ муабети не им е таму местотто туку некаде во хумор/сеир/играчница...па дури и ова не би било лошо но можат да си постојат и двете
Всушност „Кафе муабети“ беше иницијално крстен „Општи муабети“.и други го имаат дадено овој предлог па ете и јас
Каде виде вакви теми?Јас мислам дека тема како ,,Запалено македонското знаме,, и ,,13 години затвор за Рамковски,, не се кафе муабет теми.
Кафе муабет повеќе е заебанција муабет.
Каде виде вакви теми?
Кафе муабети е за општи теми.Tоа што ги нема, не значи дека треба да ги нема.
Дел се од нашиот секојдневен живот, а форумот како што забележав е општ, нема конкретна тема (како што има за миленици, автомобили, бебиња итн.)
Кафе муабети е за општи теми.
А тоа што го имаш ти пишано е поврзано со политика, а такви теми не сакаме на форумов.