лигавењето
абе
и тоа е малку дискутабилно, и ние се лигавиме, иритираме други, валјда
не знам точно, шо да мислам
абе
Значи кога едно мало дете ке види маж и жена како се бакнуваат на улица ( не мислам на лапање ,драпање ко да се сами) мислам да обичен бакнеж нема да му изгледа тоа страшно ниту па ненормално но кога ке види маж и маж како се бакнуваат е тек тогаш во неговиот мозок се ствара дилема ...што ли се случува...а тоа премногу мало за да свати некои работи...лигавењето
абе
Е шо сеа, кучињата се геј? Тоа ли сакаш да ми кажеш? Ако лав и` се качи на тигрица тоа не е природно? (коа веќе спомна и зоофилија) Или ај кажи ми дека немаш видено куче да и` се качи на некоја друга животинка? (сеа им запнав на кучињата ама само пример е) И тоа не е природно? Или да, сите луѓе мораат да се совпаѓаат со калапот кој го налага моралот. Ако некој е различен одма е осуден и неприфатен.
Не ми беше муабетот да ја напаѓам библијата, туку реченицата дека човештвото е создадено од Адам и Ева. Ама тоа на друго место, не овде
така е ама они ја вреѓаат цела човекова расаСамо ќе кажам дека ако сакате да праите конструктивен муабет со поткрепени аргументи и дијалог ок. Не е фер спрема луѓето што пишаа во темава дека се геј да читаат вакви коментари со навреди.
Не знам од каде ти е таа информација али можат да тврдам дека голем дел од човештвото не се осеќа навредено, туку напротив почестено што постојат и такви луѓе на земјаватака е ама они ја вреѓаат цела човекова раса
почестено од што кажи жити се сигурно не би бил почестен ако видам на улица да се бакнуваат двајца мажиНе знам од каде ти е таа информација али можат да тврдам дека голем дел од човештвото не се осеќа навредено, туку напротив почестено што постојат и такви луѓе на земјава
Не знам од каде ти е таа информација али можат да тврдам дека голем дел од човештвото не се осеќа навредено, туку напротив почестено што постојат и такви луѓе на земјава почестено од шо жити се кажи ми
почестено од што кажи жити се сигурно не би бил почестен ако видам на улица да се бакнуваат двајца мажи
Ако ЛАВ и се качи на ТИГРИЦА, тоа е во ред. Ама ако ЛАВ се качи на ЛАВ или ТИГАР се качи на ТИГАР, тоа не е природно, ниту пак нормално. Зоофилија не значи секс помеѓу животни од различен вид, туку секс помеѓу човек и животно. Кој калап кој го налага моралот? Сите луѓе треба да се однесуваат во склоп на нормалното... Различен? Ако видам две женски на пример на кец ишишани, целите со пирсови и тетоважи и премногу нападно нашминкани, тогаш тие се различни и ич не ми е гајле каков е нивниот изглед. Нивен живот, нивна работа. Ама, ако видам две женски лезбејки како се лигават на патот епа ми пречи. Несакам да гледам гадотии.
Are you fucking kidding me dude?А човекот не е животно? Не, човекот е совршено суштество кое не смее да се помисли да се стави во ист кош со животните. Сериозно? Ако куче се качи на кокошка, лав на тигрица итн итн. е ок, ама ако човек има секс со животно не е ок? Е ова стварно не разбирам. Се плашам дека не сакаш да согледаш дека човекот е само едно животно кое сака да владее со природата. Кажи ми дали си видела куче да се качи на куче од ист пол? Си видела нели? И како тогаш тоа не е природно? Што, кучињата не се природа? Имаат разум сакаш да ми кажеш?
Да видам лезбејки како се лигават и мене ми пречи. Ти кажав и погоре, ми пречи и стрејт пар да видам како се лигави, ама кој сум јас тука за да одлучувам што треба, а што не треба? Јас велам дека секој си има право на свој живот каков што посакува и никој нема никакво право да ги ограничува желбите и животните избори.
Не. За жал. Моите граници за толеранција се многу повисоки од вашите, затоа што вие се потпирате на морал, бон-тон и слични глупостарии.Are you fucking kidding me dude?