Ееехааа, ко женска со нозе, Госпо здравје да ти да (мислиш па другиве само торзо се).Фала за линкот, фино е да се знае дека човек е во право Не ми е јасно како ЛЦ станале легенди, мистерија.
Овие им се напнале озбилно хахахх
Друго што сакам да кажам...порано беа чести машки муабети од типот дали некој е ass person, некој tits person, некој face person и слични прафо-машки разговори и објаснувања зошто како.
Се сетив дека сум legs person пошто женските нозе знаат да бидат еден од најубавите дарови со кои не почестил универзумот како негови креации. Вределе милиони години еволуција од влакнести ноџишта на хуманоиди до денес.
Нејасно ми е зошто светската уметност ги игнорирала и сеуште ги игнорира женските нозе, најубавиот дел од женската анатомија. Женски нозе со патики се веројатно најубавата комбинација од облека/обувки кои светот ги измислил.
Неверојатно Дури и вените и зглобовите се секси
Си има, само не се некако препопуларизирани како што се газниците и предниците... можеби вториве се популарни поради тоа што се поерогени зони, што знам, ама и јас сум за тоа дека добра нога пола работа врши буквално пошто ти го зафаќа пола тело (дури и повеќе, ако имаш среќа).