Е ми сега оти не минуваш по пола ден овде?Мерак ми е да чкртнам на новава платформа.
Ме спука носталгија, ми фали времето кога пола ден го поминував овде. Дури чудно ми е.
Енивеј, поздрав децо, останете ми безбедни.
Оти немам веќе 20 и обврските нема сами да се завршат ако се укотвам по пола ден.Е ми сега оти не минуваш по пола ден овде?
Земете ме да Ви слугувамОти немам веќе 20 и обврските нема сами да се завршат ако се укотвам по пола ден.
А мене ме заборави мајке му. Ц ц ц срамота.Штоубав сте го напраиле форумов
Не знам шо ми текна на црнобело дури не очекував и лозинката дека ќе ја погодам, али ете...
Ко вчера да беше коа висевме тука по цел ден и се праевме паметни.
Него да прашам, има останато некој од моето време?
@JaMi ја забележав, поздрав <3
Ко да ми зафали малку тоа време со блесави Парвати, госпоЏа Мелпомена, хуморот на Аутрајдер, Саладин и неговите мудрости, расправиите на Хоуп и Егзистенс, Лаки, Лена, Мало и најбитниот од сите нив, Коста со Јамахата...
Поздрав децо, хевфан на форумов ако уште има активни староседелци, а за новите порака: Имате превише теми на форумов шо се поинтересни од муабети за Фармаси и како најлесно да се издепилирам во домашни услови додека сум во самоизолација.
Just saying...
♥
Ех времиња форумски, висеме по цели денови и убаво ни беше.Штоубав сте го напраиле форумов
Не знам шо ми текна на црнобело дури не очекував и лозинката дека ќе ја погодам, али ете...
Ко вчера да беше коа висевме тука по цел ден и се праевме паметни.
Него да прашам, има останато некој од моето време?
@JaMi ја забележав, поздрав <3
Ко да ми зафали малку тоа време со блесави Парвати, госпоЏа Мелпомена, хуморот на Аутрајдер, Саладин и неговите мудрости, расправиите на Хоуп и Егзистенс, Лаки, Лена, Мало и најбитниот од сите нив, Коста со Јамахата...
Поздрав децо, хевфан на форумов ако уште има активни староседелци, а за новите порака: Имате превише теми на форумов шо се поинтересни од муабети за Фармаси и како најлесно да се издепилирам во домашни услови додека сум во самоизолација.
Just saying...
♥
Тебе името не може да ти се погоди комплициран беше одсекогаш.А мене ме заборави мајке му. Ц ц ц срамота.
Убаво беше времето по стотина активни членови и секојдневни расправии. Too bad замре тоа