Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Wow... :)
Твоето бладање ме „фркна“ што се губиш кога се зборува за Телема и мојот блог. Хептаграм XI се спомнува и ти се губиш... како и ова последново: каде бре така со такви бладања?

Знаат некои луѓе да „испукаат“ туку така, како пушка... пак сум нешто крив за твојот живот, чуствувам :)

Ти кажа дека немаш фб, а споделеното е од фб страница на Хептаграм XI. Така? Така.
Мене ми е битно што ти немаш фб и не може да видеш? Не ми е битно.

И ти реков дека не е голема работа што не може да ги видиш тие податоци за мојот блог, не се толку битни за тебе или за било кој тука, темата е „Сакам да кажам“ и ете јас сепак кажав за тие податоци.... Така? Така.

Ти ми скокна (зошто дојде да ми кажеш дека немаш фб и дека немаш пристап до тие податоци?) дека не може јас да знам тебе што ти е битно, дури и кога се работи ете за мојот блог и статистиката за него. Така? Така...

Имаше потреба да ми коментираш или те пецна бидејќи се зборува за МОЈОТ блог? За Хептаграм XI?
Кој можел/сакал видел - толку. Но не, мора да ми дојдеш да ми бладаш бидејќи за блогот Хептаграм XI се работи, за Телема, за виртуелниот човек што стои зад целиот тој проект...
Што те тебе фркна да ми коментираш е прашањето? Омраза? Страв? Гнев набилдан низ годините заради Телема и луѓе што се Телемити? Тоа е? Диши. Не сме криви ние за твојот живот. Сам си крив.

И дури јас, покрај твојот зајадлив тон, за да испадна џентлмен ти велам или направи си фб профил и види ако толку ти е битно (ако сум згрешил дека не е битно толку тоа за тебе) или прашај убаво ќе ти пратам статистика, не мора мејл ајде може и тука во ПП :)
Не ми текна дека може и тука...

Ти ми доаѓаш секакви муабети за да ми се прикажеш како некаква жртва?Ако си жртва умирај - жртвите умираат во секој животински синџир. Не биди и не глуми жртва пред никој, посебно не на форум - ако може.

Што се губиш и ти заради еден туѓ блог што ја обработува темата за Телема, магика, кабала итн итн - не знам!

 

-alf-

Староседелец
28 август 2015
315
127
1,053
89
:facepalm2
И дури јас, покрај твојот зајадлив тон, за да испадна џентлмен ти велам или направи си фб профил и види ако толку ти е битно (ако сум згрешил дека не е битно толку тоа за тебе) или прашај убаво ќе ти пратам статистика, не мора мејл ајде може и тука во ПП :)
Не ми текна дека може и тука...
Ако сум погрешил и ти е битна многу информацијата од мојот блог, реактивирај фб профилот и ќе имаш пристап, што да ти кажам
Да направам или да реактивирам ФБ профил?:cool:

Тресеш глупости, земи соземи се малку.Вакви параноични испади ...јас ти реков ,ти ми рече ,така-нетака...немој брее да се бламираш.
Како што и кажав , на тебе останува дали ќе споделиш со друг линк или не.За сите кои немаат ФБ профил,не за алф само!

п.с. тргни тоа коњскиот оглавник (кон алф) и прошири го видикот.:(
 

İncognito

Староседелец
31 август 2013
2,499
3,776
1,153
Не го сфаќајте животот премногу сериозно, пенетрирајте во новата година внимателно и не заборавајте да се смеете:svirka
 
  • Like
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,214
2,301
1,153
Skopje
www.facebook.com
Среќна нова година, животот е непредвидлив па живејте го така како што на вас ви е убаво. Бидете секогаш среќни искрени, насмеани и толерантни, па се останато ќе си дојде во свое време на свое место. Се најубаво ви посакувам во новата година! :)
 

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
430
886
1,103
среќна нова и да прашам следи некој балкански јутуб стримери и кои? :)