Абе секако сами си заминале, само многу си озбилен тиНе верувам... не сме до толку варвари да бркаме луѓе![]()
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Абе секако сами си заминале, само многу си озбилен тиНе верувам... не сме до толку варвари да бркаме луѓе![]()
Немам фејсбук, друг линк со "повелете".Завршува уште една фискална година, уште една помината со мое пишување и со Ваше читање на блогот!
Со Вас ќе споделам една статистика за блогот (кој што содржи над 220 есеи) која е собирана 9 години!
Што е најмногу читано низ овие 9 години (нормално најновите есеи од оваа година имаат најмалку посети), од каде најмногу е доаѓано на блогот и нормално што барале луѓето што ги нанесол патот кон блогот Хептаграм XI!
Повелете![]()
Не е толку битна таа информација за тебе, само сакав да кажамНемам фејсбук, друг линк со "повелете".
Добро сонце, ти знаеш најдобро за мене што е битно.Не е толку битна таа информација за тебе, само сакав да кажам![]()
Ако сум погрешил и ти е битна многу информацијата од мојот блог, реактивирај фб профилот и ќе имаш пристап, што да ти кажамДобро сонце, ти знаеш најдобро за мене што е битно.![]()
Што те фркна море Хепта?Ако сум погрешил и ти е битна многу информацијата од мојот блог, реактивирај фб профилот и ќе имаш пристап, што да ти кажам
Или побарај учтиво да ти ја пратам на мејл... не вака
Луда работа.
Wow...