Абе секако сами си заминале, само многу си озбилен ти.Не верувам... не сме до толку варвари да бркаме луѓе
Абе секако сами си заминале, само многу си озбилен ти.Не верувам... не сме до толку варвари да бркаме луѓе
Немам фејсбук, друг линк со "повелете".Завршува уште една фискална година, уште една помината со мое пишување и со Ваше читање на блогот!
Со Вас ќе споделам една статистика за блогот (кој што содржи над 220 есеи) која е собирана 9 години!
Што е најмногу читано низ овие 9 години (нормално најновите есеи од оваа година имаат најмалку посети), од каде најмногу е доаѓано на блогот и нормално што барале луѓето што ги нанесол патот кон блогот Хептаграм XI!
Повелете
Не е толку битна таа информација за тебе, само сакав да кажамНемам фејсбук, друг линк со "повелете".
Добро сонце, ти знаеш најдобро за мене што е битно.Не е толку битна таа информација за тебе, само сакав да кажам
Ако сум погрешил и ти е битна многу информацијата од мојот блог, реактивирај фб профилот и ќе имаш пристап, што да ти кажамДобро сонце, ти знаеш најдобро за мене што е битно.
Што те фркна море Хепта?Ако сум погрешил и ти е битна многу информацијата од мојот блог, реактивирај фб профилот и ќе имаш пристап, што да ти кажам
Или побарај учтиво да ти ја пратам на мејл... не вака
Луда работа.
Wow...