@Mnogo Bitno Ајде да се обидам да ти повторам, така како што ти велиш ги навредувас сите деца кои немаат мајка, затоа што и нив веројатно ќе ги гледа наставничката поинаку, п.р мајкаму се премажила за друг. Значи тоа како некој ќе те перципира е негов проблем зарем треба да се убијат сите деца што имаат сиромашни родители затоа што ги перципираат сигурно поинаку од оние кои имаат богати родители. Како неој ќе те гледа е негов проблем, исто како што е твој проблем што тебе ти нема логика, јас те разбирам но немаш право така да ги класфицираш лугето.
Инаку не сум навредена не може ниту да ме навреди ниту повреди некој кој не го ни познавам, кој очигледно во приватниот живот е безгласна буква па сега овде лечи некои свои комплекси. Ако ти си сигурен во себе што би ти пречело како другите ќе си го живеат својот живот.
Инаку не сум навредена не може ниту да ме навреди ниту повреди некој кој не го ни познавам, кој очигледно во приватниот живот е безгласна буква па сега овде лечи некои свои комплекси. Ако ти си сигурен во себе што би ти пречело како другите ќе си го живеат својот живот.