Се прифаќаат. Мислам и минатиот @Outrider го постави истово прашање. Ене го, уште не ја дослушал првата![]()
Затоа постоја кавери, ремиксови, такви мити ствари.Се префлрив на Срцето на темнината (пак) па не знам дали се важи по втор пат читање/слушање?![]()
Ладно ми е душо моја и не одам веќе во теретана и нормално, мускулатура омекнува@misti.diva orhideja Нешто си омекнала, што ти се случува, не личиш на себе, уште ти ја чувам стихозбирката од превер![]()
Остај што ти омекнала мускулатурата, него што се случува во твојот ум, не ми се верува колку си умерена, да не кажам и симпатичнаЛадно ми е душо моја и не одам веќе во теретана и нормално, мускулатура омекнуваа за книгата што да кажам
те имам на ум
![]()
Умерена со тебе секогаш сум била, ме буниш нештоОстај што ти омекнала мускулатурата, него што се случува во твојот ум, не ми се верува колку си умерена, да не кажам и симпатична![]()
Ај нека биде така, ама нема жар во твоите мислењаУмерена со тебе секогаш сум била, ме буниш нешто![]()
Жар има, тлее, само нема кој да ме распавка малку.Ај нека биде така, ама нема жар во твоите мислења![]()