Се прифаќаат. Мислам и минатиот @Outrider го постави истово прашање. Ене го, уште не ја дослушал првата
Затоа постоја кавери, ремиксови, такви мити ствари.Се префлрив на Срцето на темнината (пак) па не знам дали се важи по втор пат читање/слушање?
Сликата --> Брус Ли с' пиштољем
Ладно ми е душо моја и не одам веќе во теретана и нормално, мускулатура омекнуваа за книгата што да кажамте имам на ум@misti.diva orhideja Нешто си омекнала, што ти се случува, не личиш на себе, уште ти ја чувам стихозбирката од превер
Остај што ти омекнала мускулатурата, него што се случува во твојот ум, не ми се верува колку си умерена, да не кажам и симпатичнаЛадно ми е душо моја и не одам веќе во теретана и нормално, мускулатура омекнуваа за книгата што да кажамте имам на ум
Умерена со тебе секогаш сум била, ме буниш нештоОстај што ти омекнала мускулатурата, него што се случува во твојот ум, не ми се верува колку си умерена, да не кажам и симпатична
Ај нека биде така, ама нема жар во твоите мислењаУмерена со тебе секогаш сум била, ме буниш нешто
Жар има, тлее, само нема кој да ме распавка малку.Ај нека биде така, ама нема жар во твоите мислења