Овде се е умрено така неодамна, но се согласувам со тебе, мислам имаше едно мислење дека форумов ти има оставено убав впечаток и јас се согласувам со тебе.Жар има, тлее, само нема кој да ме распавка малку.
Овде се е умрено така неодамна, но се согласувам со тебе, мислам имаше едно мислење дека форумов ти има оставено убав впечаток и јас се согласувам со тебе.Жар има, тлее, само нема кој да ме распавка малку.
На овој форум почнав да се учам да одам, да зборам, да растам...кога се учленив немав поим од ништо Да ти кажам една смешка, да се исповедамдури мислев дека Аристократ е некој главен тукалеле бруки..немав поим од ништо, @JaMi ми помагаше, ме учеше.Овде се е умрено така неодамна, но се согласувам со тебе, мислам имаше едно мислење дека форумов ти има оставено убав впечаток и јас се согласувам со тебе.
Не пропаѓа знаеш зошто, има многу квалитет во луѓето што се во него, искрено ги доживувам како едно големо семејство, него знаеш што, укапирав дека една година ја славиме два пати, еднаш нова и еднаш стара, и се осетив некако ретардирано зошто тој факт не сум го сфатил досегаНа овој форум почнав да се учам да одам, да зборам, да растам...кога се учленив немав поим од ништо Да ти кажам една смешка, да се исповедамдури мислев дека Аристократ е некој главен тукалеле бруки..немав поим од ништо, @JaMi ми помагаше, ме учеше.
Криво ми е што пропаѓа овој форум, го чувствувам дел од себе, многу драгоцено време оставено е тука, многу емоции и да не гњавам...затоа се вратив и затоа се бунам
Сите различно го доживуваме форумов, различни симпатии гаиме кон одредени членови, но факт е дека ЦБ тргна надолу со голема брзина и нормално е дека се што оди удолу мора да заврши на дното.Не пропаѓа знаеш зошто, има многу квалитет во луѓето што се во него, искрено ги доживувам како едно големо семејство, него знаеш што, укапирав дека една година ја славиме два пати, еднаш нова и еднаш стара, и се осетив некако ретардирано зошто тој факт не сум го сфатил досега
Среќна ти и на тебе, ваљда знаеш каква ти била старата, него да си легнеме, утре треба да се заврти машината за правење пари, да го извади менито на послужената маса, сонувај убавини што би рекла @BaknuvalkaСите различно го доживуваме форумов, различни симпатии гаиме кон одредени членови, но факт е дека ЦБ тргна надолу со голема брзина и нормално е дека се што оди удолу мора да заврши на дното.
Приметив дека никој тука не се обидува да го спречи тоа.
Среќна ти нова и среќна ти стара нова година
Мислеше @incognito ?Sonuvaj ubavini,
Nebesni visocini,
Sonuvaj....
@inkognito sekoja cest kako si ja zapomnil poemata i blagodaram sto me potseti na nea...
Da da sorry greshno te citirav.Мислеше @incognito ?