Шшшт, некои адини се тука и кога не се тукаНе, кој ме чита па мене, посебно кога пишувам големи постови? затоа е убав овој форум можеш на раат да си се искажеш
Шшшт, некои адини се тука и кога не се тукаНе, кој ме чита па мене, посебно кога пишувам големи постови? затоа е убав овој форум можеш на раат да си се искажеш
Убаво е да се искажеш, но не и да какаш по верниците и празниците поради тоа што ти некад не си ги доживеала онака како што треба.Не, кој ме чита па мене, посебно кога пишувам големи постови? затоа е убав овој форум можеш на раат да си се искажеш
Ај не лажи, јас читам, ти слушаш. Слушани книги не се признавале, морало прочитани да бидат.Каде е "2." ?
Па ок, со мало заедно читаме исти книги, ама ете, ја помалку некако. Значи сите книги што ке ги пише, ке одземем на крај некоја и тоа ке е финалниот број ^_^
Упс, не го читав воведот баш ..Ај не лажи, јас читам, ти слушаш. Слушани книги не се признавале, морало прочитани да бидат.
Вакви мисли не се раѓаат туку-така, ова од некој коњ ќе да ти е поткажано.Упс, не го читав воведот баш ..
Што има врска читано, слушано .. ?
А слепите луѓет? Иако си имаат свое писмо / азбука, тоа сепак не е читање туку допирање .. значи дискриминација од прв степен
Превише буквално сваќаш бе па тиУпс, не го читав воведот баш ..
Што има врска читано, слушано .. ?
А слепите луѓет? Иако си имаат свое писмо / азбука, тоа сепак не е читање туку допирање .. значи дискриминација од прв степен
Не озбилно, се прифаќаат ли аудио книги во книжевниот предизвик?Превише буквално сваќаш бе па ти
Се прифаќаат. Мислам и минатиот @Outrider го постави истово прашање. Ене го, уште не ја дослушал прватаНе озбилно, се прифаќаат ли аудио книги во книжевниот предизвик?