Ако се на дрво,пак ќе имаш работа да ги собираш,нели е подобро да врнат?Работа од соништата е да не работам, парите да ми растат на дрво и во изобилие
Ако се на дрво,пак ќе имаш работа да ги собираш,нели е подобро да врнат?Работа од соништата е да не работам, парите да ми растат на дрво и во изобилие
Ако се на дрво,пак ќе имаш работа да ги собираш,нели е подобро да врнат?
Ама тоа е кога ќе врне град,тогаш ќе врнат железните монети,а така тихо кога ќе врне,одозгора гледаш хартија колку ти душа сака.На дрво е поубаво и почист ќе е воздухот. Поголема логика има на дрво да растат, нели хартијата се прави од дрво.
Убаво е и да врнат пари, ама да не испадне железни монети од по 50 денари да врнат, па да има елемнтарна непогода
Ама тоа е кога ќе врне град,тогаш ќе врнат железните монети,а така тихо кога ќе врне,одозгора гледаш хартија колку ти душа сака.
Е ама добра ти била замислата за работа од соништатааа,а и логиката ти е добра!
Се е о.к,но незнам дали од дрвото,само ти ќе си ги собираш парите,или и ние ќе ја уживаме привилегијава.Па тоа е работа од соништата, не тоа што другите членови на форумот напишале. Изгледа нив ептен им се работи. Да ти кажам пред некоја недела бев во цвеќара да купам кактус за на роденден и гледам во едно растение стоеше ливче на кое пишуваше money tree ... не губам надеж ахахахаха
Исто и твојата идеја е добра, ама појако е на дрво, па ќе откриеш во кој месец се размножува и како, па со тоа ќе се занимаваш и на крај ќе си многу богат и ќе му викаш на сите дека среќата со пари не се купува, ама и без пари дека не бива .
Се е о.к,но незнам дали од дрвото,само ти ќе си ги собираш парите,или и ние ќе ја уживаме привилегијава.
Ако врнат парите,тогаш сите ќе имаат можност да си бутнат во џеб некоја денар,или евра,зависи од облаците како се наелектризирани,позитино или негативно(дали на денари или евра),затоа кажав подобро е да врнат.