Работа од соништата

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,214
2,301
1,153
Skopje
www.facebook.com
Хартии од вредност, акции, обврзници, меници итн.
За осигурителен брокер не се исплати, а за недвижности не знам дали воопшто има кај нас такви брокери т.е воопшто берза има агенти кои ја вршат скоро цела работа но тоа е нешто сосема трето.
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Хартии од вредност, акции, обврзници, меници итн.
За осигурителен брокер не се исплати, а за недвижности не знам дали воопшто има кај нас такви брокери т.е воопшто берза има агенти кои ја вршат скоро цела работа но тоа е нешто сосема трето.
Епа добро убаво, ако некогаш стигнеш до целта, ќе направиме некоја измама за да стигнеме до пари. :)
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
345
63
Чудна работа, само за ова се уште не сум сонувала:^) ај има време:sleep