Им се пушташ??Еве, од видено, јас тврдам дека баш фино изгледа.
И не само тој, туку и останатите (што сум ги запознала) што мислиш/мислите дека се грди и исфрустрирани пошто контраат.
Не се ама ич, напротив. Нема од што да се срамат на физички план.
Али башка ова, друга тема е.
Јас би сакал да го посетам местово пошо никад не сум бил. Па отом потом ќе речам какво е, дали вреди.
Само ако те слушнат овие од Анима Мунди има да те линчуваат и тебе.А јас пак мислам дека поради тоа куче се крена премногу прашина. Лицемерно е да се крева џева поради некое куче кое што го ставиле на колец и да се замижува пред милион други зла од кои пати цел народ.
Цела Venus in Furs e базирана на таквото робовладетелство. Единствено ликот во неа не памтам да имаше фут фетиш, али многу сакаше поезија да ѝ чита.Не било случајно што во повеќе религии бог имал женски особини!
И после некој ќе кажува вака-така за робовите/слугите, кога секој маж паѓа на колена пред жена!
Фала Богу, некој конечно примети.Им се пушташ??
Ете ја НЕписменоста ваша
Убиството беше летото. Ниκој не си валκа ρаце со г**на κо вас.
Не вρедите ни половина од еден вевчансκи златниκ. Двајцата ни осмина κамо ли половина..
Κолκу сте бедни не сте свесни! Уште се ситат на убиство! Κаκо нд ви е сρам!
За ρазлиκа од κај нас, κај вас убиства се случуваат СЕΚОЈДНЕВНО. Се изедовте живо месо!
Κај нас што се случува е еднаш на 100 год и затоа е пρочуено.
Пρисети се κај вас κолκу гадни ρаботи се случуваат сеκој ден.
Ниκогаш тој беден наρод и живот не можеш да го споρедиш со малово место и денот Св Васиља и општо животот овде.
Излеговте надвоρ од κонтρола!
А јас пак мислам дека поради тоа куче се крена премногу прашина. Лицемерно е да се крева џева поради некое куче кое што го ставиле на колец и да се замижува пред милион други зла од кои пати цел народ.
Убаво место е Вевчани и да го посетиш. Луѓето не се тоа што се мисли во јавноста, си имаат некоја горделивост и чаламџии се ама гостопримливи се и пријатни. На карневалот нормално е и да има глупости пошто цело село е излезено, немаат сите исто во главата.