Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А можда се срамуе чоекот од своја лепота;)
Шега на нечија сметка онака за зафркавање е една работа, ова не е пријатна шега ни за форум нити за било каде;) Те замолувам друг пат внимавај што пишуваш. Промисли па стисни да се постира.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
А можда се срамуе чоекот од своја лепота;)
Еве, од видено, јас тврдам дека баш фино изгледа. :D

И не само тој, туку и останатите (што сум ги запознала) што мислиш/мислите дека се грди и исфрустрирани пошто контраат.
Не се ама ич, напротив. Нема од што да се срамат на физички план. (nod)
Али башка ова, друга тема е. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and Altaïr

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Па џе си ти до сад? Дома само ме тераат собава да си ја средам. Повели било кое време.
За друго сум едноставна, нема многу слугување. Обично само појадок ме мрзи да си земам поспана.
Нема више оф, ај промис.
Не било случајно што во повеќе религии бог имал женски особини!:zelen
И после некој ќе кажува вака-така за робовите/слугите, кога секој маж паѓа на колена пред жена!:kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Шега на нечија сметка онака за зафркавање е една работа, ова не е пријатна шега ни за форум нити за било каде;) Те замолувам друг пат внимавај што пишуваш. Промисли па стисни да се постира.
А за лудаци цело село, што мислеше...шега му беше или зафркавање......причитај и ти кај секој убаво па после стисни кај мене;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А за лудаци цело село, што мислеше...шега му беше или зафркавање......причитај и ти кај секој убаво па после стисни кај мене;)
Сосем друго е тоа, сосем друга смисла има. Ти пишуваш лична навреда јавно. Такви муабети можеш да си правиш по приватни пораки, ама јавно :nah Јас само те предупредувам да си знаеш дека друг пат нема да толерирам и нема само да те цитирам ;)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Сосем друго е тоа, сосем друга смисла има. Ти пишуваш лична навреда јавно. Такви муабети можеш да си правиш по приватни пораки, ама јавно :nah Јас само те предупредувам да си знаеш дека друг пат нема да толерирам и нема само да те цитирам ;)
Лична навреда е полошо од навреда на цело селоооооо(facepalm) Ќути и моли се да не прочитаат Вевчанци, ке ви е**т мајката и тебе и на него:rofl
Доста ми е од твоиете предупредувања и на оној другарти..имам за извоз опомени и казнени поени...ухууууу..до крај на 2016 а може и ке дотерам до 2о25..хаха...ако сака некој да му ги продадам...поздравчаопријатно:svirka