Шега на нечија сметка онака за зафркавање е една работа, ова не е пријатна шега ни за форум нити за било каде Те замолувам друг пат внимавај што пишуваш. Промисли па стисни да се постира.А можда се срамуе чоекот од своја лепота
Шега на нечија сметка онака за зафркавање е една работа, ова не е пријатна шега ни за форум нити за било каде Те замолувам друг пат внимавај што пишуваш. Промисли па стисни да се постира.А можда се срамуе чоекот од своја лепота
Еве, од видено, јас тврдам дека баш фино изгледа.А можда се срамуе чоекот од своја лепота
Не било случајно што во повеќе религии бог имал женски особини!Па џе си ти до сад? Дома само ме тераат собава да си ја средам. Повели било кое време.
За друго сум едноставна, нема многу слугување. Обично само појадок ме мрзи да си земам поспана.
Нема више оф, ај промис.
А за лудаци цело село, што мислеше...шега му беше или зафркавање......причитај и ти кај секој убаво па после стисни кај менеШега на нечија сметка онака за зафркавање е една работа, ова не е пријатна шега ни за форум нити за било каде Те замолувам друг пат внимавај што пишуваш. Промисли па стисни да се постира.
Сосем друго е тоа, сосем друга смисла има. Ти пишуваш лична навреда јавно. Такви муабети можеш да си правиш по приватни пораки, ама јавно Јас само те предупредувам да си знаеш дека друг пат нема да толерирам и нема само да те цитирамА за лудаци цело село, што мислеше...шега му беше или зафркавање......причитај и ти кај секој убаво па после стисни кај мене
Лична навреда е полошо од навреда на цело селоооооо Ќути и моли се да не прочитаат Вевчанци, ке ви е**т мајката и тебе и на негоСосем друго е тоа, сосем друга смисла има. Ти пишуваш лична навреда јавно. Такви муабети можеш да си правиш по приватни пораки, ама јавно Јас само те предупредувам да си знаеш дека друг пат нема да толерирам и нема само да те цитирам