Чет муабети (ти реков-ми рече)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Еве, од видено, јас тврдам дека баш фино изгледа. :D

И не само тој, туку и останатите (што сум ги запознала) што мислиш/мислите дека се грди и исфрустрирани пошто контраат.
Не се ама ич, напротив. Нема од што да се срамат на физички план. (nod)
Али башка ова, друга тема е. :zelen
Им се пушташ??:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and diva orhideja

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Јас би сакал да го посетам местово пошо никад не сум бил. Па отом потом ќе речам какво е, дали вреди.

Убаво место е Вевчани и да го посетиш. Луѓето не се тоа што се мисли во јавноста, си имаат некоја горделивост и чаламџии се ама гостопримливи се и пријатни. На карневалот нормално е и да има глупости пошто цело село е излезено, немаат сите исто во главата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А јас пак мислам дека поради тоа куче се крена премногу прашина. Лицемерно е да се крева џева поради некое куче кое што го ставиле на колец и да се замижува пред милион други зла од кои пати цел народ.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
А јас пак мислам дека поради тоа куче се крена премногу прашина. Лицемерно е да се крева џева поради некое куче кое што го ставиле на колец и да се замижува пред милион други зла од кои пати цел народ.
Само ако те слушнат овие од Анима Мунди има да те линчуваат и тебе.:D

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не било случајно што во повеќе религии бог имал женски особини!:zelen
И после некој ќе кажува вака-така за робовите/слугите, кога секој маж паѓа на колена пред жена!:kafe
Цела Venus in Furs e базирана на таквото робовладетелство. Единствено ликот во неа не памтам да имаше фут фетиш, али многу сакаше поезија да ѝ чита.
Па греота човекот, никој ништо не му пиша, а тој што убаво си нареди во другата тема што услуги нуди. :place
Фала Богу, некој конечно примети.
Четири години се мачам...

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ете ја НЕписменоста ваша ;)
Убиството беше летото. Ниκој не си валκа ρаце со г**на κо вас.
Не вρедите ни половина од еден вевчансκи златниκ. Двајцата ни осмина κамо ли половина..
Κолκу сте бедни не сте свесни! Уште се ситат на убиство! Κаκо нд ви е сρам!
За ρазлиκа од κај нас, κај вас убиства се случуваат СЕΚОЈДНЕВНО. Се изедовте живо месо!
Κај нас што се случува е еднаш на 100 год и затоа е пρочуено.
Пρисети се κај вас κолκу гадни ρаботи се случуваат сеκој ден.
Ниκогаш тој беден наρод и живот не можеш да го споρедиш со малово место и денот Св Васиља и општо животот овде. ;)
Излеговте надвоρ од κонтρола!

Е и тоа шо викаш, никој не ни ја укажува таа чест да не упука на сред биртија, јас сум како потресен од тој факт (party)

Фино местенце е Вевчани во поглед на природни лепоти, си тече река меѓу куќи и сето тоа, зеленило, планини... ама луѓето се чудни, некоја злоба и пакост еманира од рајата...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Two wrongs doesn`t make right, садизмот е садизам без разлика дали е во прашање пес или хунза...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Убаво место е Вевчани и да го посетиш. Луѓето не се тоа што се мисли во јавноста, си имаат некоја горделивост и чаламџии се ама гостопримливи се и пријатни. На карневалот нормално е и да има глупости пошто цело село е излезено, немаат сите исто во главата.

Тешка раја се вевчанци, во ред сеа не знам во споредба со Октиси или Велешта, ваљда се ок :zelen