Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Имaте и пoубaв и пoзгoден oд тoј мoдерaтoр тукa aмa не гo знaете кoј е :rolleyes:
Па замоли го утре наутро да не разбуди со топло кафе и прегратка а она останатото здравје, нека остане за тебе...:wub

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Искрено да ти кажам, мислам дека попрво шеици ќе најдеме отколку тука некој од форумов да не дружи:roflа кога ќе собереме повеќе пари ќе му дадеме на@existence да си уплати пат околу месечината за 30 дена:rofl
Пих, со 30 дена ништо не правам. Една недела ми отпаѓа во патување само.

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Тетовирањето зема се поголем замав меѓу младите кои тоа го сметаат како нешто нормално, модерно и убав украс на телото.
Прочитав нешто, но не дочитав, дека всушност тетовирањето делува многу негативно на човекот, дека тоа е печат на ѓаволот и со тоа стануваш негов роб.Црквата го отфрла тетовирањето и го смета како магиска, паганска, ѓаволска работа.
За луѓето кои се тетовираат, некои психолошки анализи велат дека шарајќи си го телото си го кријат шаренилото на душата.
Јас немам тетоважа и не ми се допаѓа...Би сакала некој ако знае нешто, како религијата реагира на вакво обележување на телото.
Cool

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
  • Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Какво е тоа вакви???
Абе лепота е човеков...вауууууууууууууууууууууу(inlove)
Nema nekoi posebno ubavi crti na liceto, obicen mi e, prazen i po izrazot apla mu se primetuva deka e glup, deka ne znae dve recenici da sostavi, garant ne znae ni kafe da pravi. Premnogu e mazen i premnogu e gej za moj vkus, a veruvam deka ni u krevet ne e dobar, garant dodeka klecka si misli na negovite stomacni i na stavot koj go zazema, nishto cudno tia da go pravi isklucivo pred ogledalo. Bashka shto ne veruvam deka bi bil veren.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Nema nekoi posebno ubavi crti na liceto, obicen mi e, prazen i po izrazot apla mu se primetuva deka e glup, deka ne znae dve recenici da sostavi, garant ne znae ni kafe da pravi. Premnogu e mazen i premnogu e gej za moj vkus, a veruvam deka ni u krevet ne e dobar, garant dodeka klecka si misli na negovite stomacni i na stavot koj go zazema, nishto cudno tia da go pravi isklucivo pred ogledalo. Bashka shto ne veruvam deka bi bil veren.
Хахахахааааа..бајаги долго си го гледала за да толку го карактеризираш...приззнаааааааааааааај:rofl
Што се однесува дека бил празен..па гол е душичко:rofl