Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Посакувам еден ваков модератор да има на форумов...хјахаххахаа....што мислите женски....фемина ќе се испразни!?????:rofl
2n7r1oo.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Се согласувам со тебе, ова би бил најпосетениот сајт сигуρно ..
Ее ал би било лјепо :D :giggle
Замисли па уште да ти донесе кафенце во кревет, па да те прегрне.........ммммммммммм............па уште да ти даде 200000 евра за да идеш во шопинг

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Што ќе им правиш на толку пари? Пат околу месечината да не ќе уплаќаш?
Ееееее аман де, колку е тоа многу пари...една убава куќа, едно порше и до Дубаи да тркнам и папала маца...и таму ке треба некој шеик да барам за да се вратам назад:rofl

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@diva orhideja хахаха цаρица си еј. Ох ох κафенце да ти донесе и убав појадоκ.. мммм :sreken А за ова дρугово а бе сето тоа е глатκо ама неκаκо сумава за толκава аκција мала е :D :p И Дубаи да си појш и поρше да си κупиш и шопинг и κуќа... Еј ја κе те дρужам κе се жуρκаме заедно .. Имај на ум и мене шеиκ да ми најдеш :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@diva orhideja хахаха цаρица си еј. Ох ох κафенце да ти донесе и убав појадоκ.. мммм :sreken А за ова дρугово а бе сето тоа е глатκо ама неκаκо сумава за толκава аκција мала е :D :p И Дубаи да си појш и поρше да си κупиш и шопинг и κуќа... Еј ја κе те дρужам κе се жуρκаме заедно .. Имај на ум и мене шеиκ да ми најдеш :rofl
Искрено да ти кажам, мислам дека попрво шеици ќе најдеме отколку тука некој од форумов да не дружи:roflа кога ќе собереме повеќе пари ќе му дадеме на@existence да си уплати пат околу месечината за 30 дена:rofl

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Искрено да ти кажам, мислам дека попрво шеици ќе најдеме отколку тука некој од форумов да не дружи:roflа кога ќе собереме повеќе пари ќе му дадеме на@existence да си уплати пат околу месечината за 30 дена:rofl
А бе и тоа што виκаш. Баρем шеиκот повеќе внимание κе ти обρне.. Овие овде запачисани :p :rofl
Договоρено. Ја од денес почнувам да беρам паρи :D:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja